Demet Yıldız Turgut profil resmi
Demet Yıldız Turgut Dr. ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın 11 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 14
11 Yayın
8 Hakemlik
14 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Popüler Yayınları

0

1

764

1

1

454

Yayınlar

1

454

Dondurarak ve Sıcak Hava ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1067651
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 529

0

529

Bütün ve Parça Meyvelerden Üretilen Kamkat Reçellerinin Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Haluk Tokgöz, Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1011217
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 957

0

957

0

1408

1

764

0

2000

Kamkat Tozunun Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Kurutma Uygulamalarının Etkisi
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Arzu Bayır Yeğin
DOI: 10.29050/harranziraat.569808
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

0

852

FARKLI YÖNTEMLERLE ELDE EDİLEN KAMKAT (FORTUNELLA MARGARITA Swing.) TOZLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Orçun Çınar, Tuba Seçmen
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18118
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1491

0

1491

0

5143

Yayınlar

1

1

454

Dondurarak ve Sıcak Hava ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1067651
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 529

1

0

529

Bütün ve Parça Meyvelerden Üretilen Kamkat Reçellerinin Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Haluk Tokgöz, Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1011217
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 957

2

0

957

6

0

2000

Kamkat Tozunun Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Kurutma Uygulamalarının Etkisi
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Arzu Bayır Yeğin
DOI: 10.29050/harranziraat.569808
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

1

0

852

FARKLI YÖNTEMLERLE ELDE EDİLEN KAMKAT (FORTUNELLA MARGARITA Swing.) TOZLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Orçun Çınar, Tuba Seçmen
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18118
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1491

3

0

1491

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.