avatar
Demet Yıldız Turgut Dr. ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın 12 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 15
12 Yayın
12 Hakemlik
15 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Meyve-Sebze Teknolojisi Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri

Kurum

ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Popüler Yayınları

0

1

923

1

1

760

Yayınlar

1

760

Dondurarak ve Sıcak Hava ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1067651
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 669

0

669

Bütün ve Parça Meyvelerden Üretilen Kamkat Reçellerinin Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Haluk Tokgöz, Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1011217
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1209

0

1209

0

1597

1

923

0

2226

Kamkat Tozunun Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Kurutma Uygulamalarının Etkisi
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Arzu Bayır Yeğin
DOI: 10.29050/harranziraat.569808
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 989

0

989

FARKLI YÖNTEMLERLE ELDE EDİLEN KAMKAT (FORTUNELLA MARGARITA Swing.) TOZLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Orçun Çınar, Tuba Seçmen
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18118
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1649

0

1649

0

5526

Yayınlar

1

1

760

Dondurarak ve Sıcak Hava ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1067651
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 669

1

0

669

Bütün ve Parça Meyvelerden Üretilen Kamkat Reçellerinin Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Haluk Tokgöz, Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1011217
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1209

2

0

1209

6

0

2226

Kamkat Tozunun Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Kurutma Uygulamalarının Etkisi
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Arzu Bayır Yeğin
DOI: 10.29050/harranziraat.569808
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 989

1

0

989

FARKLI YÖNTEMLERLE ELDE EDİLEN KAMKAT (FORTUNELLA MARGARITA Swing.) TOZLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Orçun Çınar, Tuba Seçmen
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18118
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1649

4

0

1649

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.