Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Demet Yıldız Turgut
Dr.
ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın
11
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
14
11
Yayın
8
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Popüler Yayınları
Antalya ilinde yetiştirilen bazı pikan cevizi [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch] çeşitlerinin antioksidan özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
, Mehmet Özdemir,
Tuba Seçmen
,
Orçun Çınar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.751167
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
752
0
ATIF
1
FAVORİ
752
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜŞÜK ŞEKERLİ TURUNÇ MARMELATI ÜRETİMİNDE REBAUDİOSİDE A KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölüklü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23052
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
393
1
ATIF
1
FAVORİ
393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Depolama Süresi ve Sıcaklığının Düşük Şekerli Turunç Kabuğu Marmelatının Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölükcü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1529752
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
57
0
FAVORİ
57
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜŞÜK ŞEKERLİ TURUNÇ MARMELATI ÜRETİMİNDE REBAUDİOSİDE A KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölüklü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23052
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
393
1
FAVORİ
393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurarak ve Sıcak Hava ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1067651
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
508
0
FAVORİ
508
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bütün ve Parça Meyvelerden Üretilen Kamkat Reçellerinin Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
, Haluk Tokgöz, Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1011217
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
917
0
FAVORİ
917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL TURUNÇGİL KABUK REÇELLERİNİN FİZİKO-KİMYASAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Haluk Tokgöz
,
Muharrem Gölükçü
,
Arzu Bayır Yeğin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd20129
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1374
0
FAVORİ
1374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI HASAT ZAMANLARININ BERGAMOT (Citrus bergamia Risso et Poiteau) KABUK UÇUCU YAĞININ BAZI KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
,
Haluk Tokgöz
,
Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
591
0
FAVORİ
591
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antalya ilinde yetiştirilen bazı pikan cevizi [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch] çeşitlerinin antioksidan özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
, Mehmet Özdemir,
Tuba Seçmen
,
Orçun Çınar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.751167
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
752
1
FAVORİ
752
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama Süresinin Farklı Kurutma Yöntemleri ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.643636
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1925
0
FAVORİ
1925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkat Tozunun Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Kurutma Uygulamalarının Etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
, Arzu Bayır Yeğin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.569808
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
829
0
FAVORİ
829
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLERLE ELDE EDİLEN KAMKAT (FORTUNELLA MARGARITA Swing.) TOZLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
, Orçun Çınar, Tuba Seçmen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18118
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1457
0
FAVORİ
1457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Akdeniz Bölgesi’nde yetiştirilen bazı Nar (Punica granatum L.) çeşit ve genotiplerinin organik asit ve şeker kompozisyonu
Yazarlar:
Demet YILDIZ Turgut
, Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4983
0
FAVORİ
4983
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Bahçe
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Food and Health
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Secondary Metabolite
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
DÜŞÜK ŞEKERLİ TURUNÇ MARMELATI ÜRETİMİNDE REBAUDİOSİDE A KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölüklü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23052
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
393
1
ATIF
1
FAVORİ
393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurarak ve Sıcak Hava ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1067651
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
508
1
ATIF
0
FAVORİ
508
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bütün ve Parça Meyvelerden Üretilen Kamkat Reçellerinin Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
, Haluk Tokgöz, Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1011217
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
917
2
ATIF
0
FAVORİ
917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama Süresinin Farklı Kurutma Yöntemleri ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.643636
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1925
6
ATIF
0
FAVORİ
1925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkat Tozunun Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Kurutma Uygulamalarının Etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
, Arzu Bayır Yeğin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.569808
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
829
1
ATIF
0
FAVORİ
829
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLERLE ELDE EDİLEN KAMKAT (FORTUNELLA MARGARITA Swing.) TOZLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
, Orçun Çınar, Tuba Seçmen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18118
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1457
3
ATIF
0
FAVORİ
1457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat