avatar
Demet Yıldız Turgut Dr. ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın 11 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 14
11 Yayın
10 Hakemlik
14 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Popüler Yayınları

0

1

830

1

1

530

Yayınlar

1

530

Dondurarak ve Sıcak Hava ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1067651
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 572

0

572

Bütün ve Parça Meyvelerden Üretilen Kamkat Reçellerinin Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Haluk Tokgöz, Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1011217
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1043

0

1043

0

1475

1

830

0

2081

Kamkat Tozunun Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Kurutma Uygulamalarının Etkisi
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Arzu Bayır Yeğin
DOI: 10.29050/harranziraat.569808
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 899

0

899

FARKLI YÖNTEMLERLE ELDE EDİLEN KAMKAT (FORTUNELLA MARGARITA Swing.) TOZLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Orçun Çınar, Tuba Seçmen
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18118
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1548

0

1548

0

5367

Yayınlar

1

1

530

Dondurarak ve Sıcak Hava ile Kurutulmuş Kamkat Dilimlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1067651
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 572

1

0

572

Bütün ve Parça Meyvelerden Üretilen Kamkat Reçellerinin Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Haluk Tokgöz, Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1011217
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1043

2

0

1043

6

0

2081

Kamkat Tozunun Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Kurutma Uygulamalarının Etkisi
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Arzu Bayır Yeğin
DOI: 10.29050/harranziraat.569808
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 899

1

0

899

FARKLI YÖNTEMLERLE ELDE EDİLEN KAMKAT (FORTUNELLA MARGARITA Swing.) TOZLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Demet Yıldız Turgut , Orçun Çınar, Tuba Seçmen
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18118
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1548

3

0

1548

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.