avatar
Muharrem Gölükcü Doç. Dr. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayın 19 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 40 TR Dizin Atıf 9
19 Yayın
3 Hakemlik
40 CrossRef Atıf
9 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri

Kurum

Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Yayınlar

0

661

0

1028

0

1184

0

855

Bazı soya (Glycine max) çeşit ve hatlarının yağ içeriği ile yağ asitleri bileşimlerinin araştırılması
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Haluk Tokgöz, Mehmet Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.538613
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2479

0

2479

Damla Sulama Yöntemi ile Sulanan Narın Bazı Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Nazmi Dinç
Yayın Bilgisi: 2019 , Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 828

0

828

Kamkat (Fortunella margarita Swing.) Kabuk Uçucu Yağ Oran ve Bileşiminin Anaçlara Göre Değişimi
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Orçun Çınar, Mehmet Özdemir
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1700

0

1700

Farklı hasat zamanlarının turunç (Citrus aurantium L.) çekirdeklerinin yağ içeriği ve yağ asitleri bileşimine etkileri
Yazarlar: Muharrem Gölükçü , Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2016 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2249

0

2249

Farklı yöntemlerle elde edilen turunç (Citrus aurantium L.) kabuk yağlarının uçucu yağ bileşimleri
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2015 , Derim
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5622

0

5622

0

2277

Kamkat (Fortunella margarita Swing.) meyvesi ve reçelinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yayın Bilgisi: 2015 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2015.00773
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3855

0

3855

0

3517

0

3055

0

4225

GIDALARDA AKRİLAMİD OLUŞUM MEKANİZMASI VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Muharrem Gölükçü , Haluk Tokgöz
Yayın Bilgisi: 2005 , Derim
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3798

0

3798

Yayınlar

4

0

1184

BİBERİYENİN (Rosmarinus officinalis) KARNOSİK ASİT VE KARNOSOL İÇERİĞİNİN HASAT ZAMANI VE LOKASYONA GÖRE DEĞİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22010
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 855

1

0

855

Bazı soya (Glycine max) çeşit ve hatlarının yağ içeriği ile yağ asitleri bileşimlerinin araştırılması
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Haluk Tokgöz, Mehmet Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.538613
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2479

3

0

2479

Farklı yöntemlerle elde edilen turunç (Citrus aurantium L.) kabuk yağlarının uçucu yağ bileşimleri
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2015 , Derim
DOI: -
ATIF 11 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5622

11

0

5622

3

0

2277

Kamkat (Fortunella margarita Swing.) meyvesi ve reçelinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yayın Bilgisi: 2015 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2015.00773
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3855

9

0

3855

Kudret narı (Momordica charantia L.) tohumunun bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile tohum yağının yağ asitleri bileşimi
Yayın Bilgisi: 2014 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2014.64310
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3517

8

0

3517

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.