avatar
Muharrem Gölükcü Doç. Dr. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayın 18 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 33 TR Dizin Atıf 5
18 Yayın
2 Hakemlik
33 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri

Kurum

Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Yayınlar

0

89

0

161

0

297

0

635

Bazı soya (Glycine max) çeşit ve hatlarının yağ içeriği ile yağ asitleri bileşimlerinin araştırılması
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Haluk Tokgöz, Mehmet Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.538613
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2077

0

2077

Damla Sulama Yöntemi ile Sulanan Narın Bazı Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Nazmi Dinç
Yayın Bilgisi: 2019 , Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 753

0

753

Kamkat (Fortunella margarita Swing.) Kabuk Uçucu Yağ Oran ve Bileşiminin Anaçlara Göre Değişimi
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Orçun Çınar, Mehmet Özdemir
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1601

0

1601

Farklı hasat zamanlarının turunç (Citrus aurantium L.) çekirdeklerinin yağ içeriği ve yağ asitleri bileşimine etkileri
Yazarlar: Muharrem Gölükçü , Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2016 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2102

0

2102

Farklı yöntemlerle elde edilen turunç (Citrus aurantium L.) kabuk yağlarının uçucu yağ bileşimleri
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2015 , Derim
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5379

0

5379

0

2113

Kamkat (Fortunella margarita Swing.) meyvesi ve reçelinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yayın Bilgisi: 2015 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2015.00773
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3697

0

3697

0

3324

0

2896

0

3712

GIDALARDA AKRİLAMİD OLUŞUM MEKANİZMASI VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Muharrem Gölükçü , Haluk Tokgöz
Yayın Bilgisi: 2005 , Derim
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3637

0

3637

Editörlük
Derim
Derim
Alan Editörü , Yazım Editörü
Horticultural Studies
Horticultural Studies
Alan Editörü , Yazım Editörü
Kurul Üyeliği

Yayınlar

1

0

297

BİBERİYENİN (Rosmarinus officinalis) KARNOSİK ASİT VE KARNOSOL İÇERİĞİNİN HASAT ZAMANI VE LOKASYONA GÖRE DEĞİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22010
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 635

1

0

635

Bazı soya (Glycine max) çeşit ve hatlarının yağ içeriği ile yağ asitleri bileşimlerinin araştırılması
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Haluk Tokgöz, Mehmet Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.538613
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2077

1

0

2077

Farklı yöntemlerle elde edilen turunç (Citrus aurantium L.) kabuk yağlarının uçucu yağ bileşimleri
Yazarlar: Muharrem Gölükcü , Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2015 , Derim
DOI: -
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5379

10

0

5379

3

0

2113

Kamkat (Fortunella margarita Swing.) meyvesi ve reçelinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yayın Bilgisi: 2015 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2015.00773
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3697

9

0

3697

Kudret narı (Momordica charantia L.) tohumunun bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile tohum yağının yağ asitleri bileşimi
Yayın Bilgisi: 2014 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2014.64310
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3324

8

0

3324

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.