Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Muharrem Gölükcü
Doç. Dr.
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayın
19
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
40
TR Dizin Atıf
9
19
Yayın
3
Hakemlik
40
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
0000-0003-1646-5876
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Bilimleri
Kurum
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayınlar
Sıcak hava kurutma prosesinin turunç (Citrus aurantium L.) flavedosunun renk ve antioksidan özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muharrem Gölükcü
,
Burcu Bozova
,
Haluk Tokgöz
,
Orçun Çınar
,
Ertuğrul Turgutoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1585454
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
294
0
FAVORİ
294
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Yöntemi ve Damıtma Süresinin Biberiyenin Uçucu Yağ Bileşimi ve Antioksidan İçeriği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
,
Orçun Çınar
,
Haluk Tokgöz
,
Fatma Uysal Bayar
,
Temel Özek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1603558
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
661
0
FAVORİ
661
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kantaron Yağı Üretim Parametrelerinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
,
Fatma Uysal Bayar
,
Emine Bayram
,
Orçun Çınar
,
Haluk Tokgöz
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Fulya Yüceol
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1508349
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1028
0
FAVORİ
1028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama Süresi ve Sıcaklığının Düşük Şekerli Turunç Kabuğu Marmelatının Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölükcü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1529752
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
395
0
FAVORİ
395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Hydrodistillation Times and Cold Pressing on Yield and Composition of Sweet Orange (Citrus sinensis) Peel Essential Oil
Yazarlar:
Burcu Bozova
,
Muharrem Gölükcü
,
Ertuğrul Turgutoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Horticultural Studies
DOI: 10.16882/hortis.1417575
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1184
0
FAVORİ
1184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geliştirilmiş Anadolu Adaçayı (Salvia fruticosa MILL.) Klonlarının Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Uysal Bayar
,
Muharrem Gölükcü
,
Murat Alan
,
Esra Alım
,
Kenan Turgut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1146526
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1522
0
FAVORİ
1522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ Kalite Parametrelerinin Hasat Zamanı ve Lokasyona Göre Değişimi
Yazarlar:
Orçun Çınar
,
Haluk Tokgöz
,
Muharrem Gölükcü
,
Fatma Uysal Bayar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1048411
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1904
0
FAVORİ
1904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİBERİYENİN (Rosmarinus officinalis) KARNOSİK ASİT VE KARNOSOL İÇERİĞİNİN HASAT ZAMANI VE LOKASYONA GÖRE DEĞİŞİMİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
855
0
FAVORİ
855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı soya (Glycine max) çeşit ve hatlarının yağ içeriği ile yağ asitleri bileşimlerinin araştırılması
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Haluk Tokgöz, Mehmet Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.538613
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2479
0
FAVORİ
2479
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Damla Sulama Yöntemi ile Sulanan Narın Bazı Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Nazmi Dinç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
828
0
FAVORİ
828
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkat (Fortunella margarita Swing.) Kabuk Uçucu Yağ Oran ve Bileşiminin Anaçlara Göre Değişimi
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Orçun Çınar, Mehmet Özdemir
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1700
0
FAVORİ
1700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı hasat zamanlarının turunç (Citrus aurantium L.) çekirdeklerinin yağ içeriği ve yağ asitleri bileşimine etkileri
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2249
0
FAVORİ
2249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı yöntemlerle elde edilen turunç (Citrus aurantium L.) kabuk yağlarının uçucu yağ bileşimleri
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Derim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5622
0
FAVORİ
5622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Nar (Punica granatum) Danesi Kalitesi Üzerine Kurutma Metodu, Ambalajlama Atmosferi ve Depolama Süresinin Etkisi
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.06219
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2277
0
FAVORİ
2277
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkat (Fortunella margarita Swing.) meyvesi ve reçelinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muharrem Gölükcü
, Haluk Tokgöz
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2015.00773
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3855
0
FAVORİ
3855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kudret narı (Momordica charantia L.) tohumunun bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile tohum yağının yağ asitleri bileşimi
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker,
Fırat Ayas
,
Nurtaç Çınar
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2014.64310
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3517
0
FAVORİ
3517
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moro kan portakalının meyve suyuna işlemeye uygunluğunun tespiti ve antosiyanin stabilitesi üzerine ışık, sıcaklık ve pH’nın etkisi
Yazarlar: Haluk Tokgöz,
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Derim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3055
0
FAVORİ
3055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NAR ÇEKİRDEĞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ VE NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞININ YAĞ ASİTİ BİLEŞİMİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Haluk Tokgöz,
Mehmet Ali Çelikyurt
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Derim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4225
0
FAVORİ
4225
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA AKRİLAMİD OLUŞUM MEKANİZMASI VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Haluk Tokgöz
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Derim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3798
0
FAVORİ
3798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Akademik Ziraat Dergisi
Bahçe
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Derim
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Horticultural Studies
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Meyve Bilimi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Derim
Alan Editörü , Yazım Editörü
Horticultural Studies
Alan Editörü , Yazım Editörü
Kurul Üyeliği
Derim
Hakemlik
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
The Effect of Hydrodistillation Times and Cold Pressing on Yield and Composition of Sweet Orange (Citrus sinensis) Peel Essential Oil
Yazarlar:
Burcu Bozova
,
Muharrem Gölükcü
,
Ertuğrul Turgutoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Horticultural Studies
DOI: 10.16882/hortis.1417575
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1184
4
ATIF
0
FAVORİ
1184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ Kalite Parametrelerinin Hasat Zamanı ve Lokasyona Göre Değişimi
Yazarlar:
Orçun Çınar
,
Haluk Tokgöz
,
Muharrem Gölükcü
,
Fatma Uysal Bayar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1048411
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1904
1
ATIF
0
FAVORİ
1904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİBERİYENİN (Rosmarinus officinalis) KARNOSİK ASİT VE KARNOSOL İÇERİĞİNİN HASAT ZAMANI VE LOKASYONA GÖRE DEĞİŞİMİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22010
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
855
1
ATIF
0
FAVORİ
855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı soya (Glycine max) çeşit ve hatlarının yağ içeriği ile yağ asitleri bileşimlerinin araştırılması
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Haluk Tokgöz, Mehmet Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.538613
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2479
3
ATIF
0
FAVORİ
2479
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı yöntemlerle elde edilen turunç (Citrus aurantium L.) kabuk yağlarının uçucu yağ bileşimleri
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Derim
DOI: -
ATIF
11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5622
11
ATIF
0
FAVORİ
5622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Nar (Punica granatum) Danesi Kalitesi Üzerine Kurutma Metodu, Ambalajlama Atmosferi ve Depolama Süresinin Etkisi
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.06219
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2277
3
ATIF
0
FAVORİ
2277
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkat (Fortunella margarita Swing.) meyvesi ve reçelinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muharrem Gölükcü
, Haluk Tokgöz
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2015.00773
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3855
9
ATIF
0
FAVORİ
3855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kudret narı (Momordica charantia L.) tohumunun bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile tohum yağının yağ asitleri bileşimi
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker,
Fırat Ayas
,
Nurtaç Çınar
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2014.64310
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3517
8
ATIF
0
FAVORİ
3517
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat