Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fırat Ayas
Dr.
Yüreğir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü
Yayın
7
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
26
7
Yayın
0
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
26
TR Dizin Atıf
0000-0001-8426-3171
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Yüreğir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü
Popüler Yayınları
Batı Akdeniz Bölgesi Crataegus L. Taksonlarının Bazı Morfolojik ve Biyokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Nurtaç Çınar
,
Fatma Uysal Bayer
,
Fırat Ayas
, Arzu Yeğin,
Mehmet Öten
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.563739
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1355
0
ATIF
1
FAVORİ
1355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Batı Akdeniz Bölgesi Crataegus spp. Taksonlarında Fenolik/ Flavonoit Madde Miktarları, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivite Değerleri
Yazarlar:
Nurtaç Çınar
, Arzu Bayır Yeğin,
Fırat Ayas
,
Fatma Uysal Bayer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.642162
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1223
0
FAVORİ
1223
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Batı Akdeniz Bölgesi Crataegus L. Taksonlarının Bazı Morfolojik ve Biyokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Nurtaç Çınar
,
Fatma Uysal Bayer
,
Fırat Ayas
, Arzu Yeğin,
Mehmet Öten
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.563739
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1355
1
FAVORİ
1355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenme ve Gıda için Biyoçeşitlilik (BGB) Projesi Kapsamında Türkiye’den Toplanan Yenilebilir Yabani Tür ve Yerel Çeşitlerin Antioksidan Kapasiteleri ve Kişi Başı Tüketimleri
Yazarlar:
Firat Ayas
, Fatih Alpay Vuran, Kadriye Yuksel, Orcun Cınar, Saadet Tugrul Ay, Sevinc Karabak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1353
0
FAVORİ
1353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenme ve Gıda için Biyoçeşitlilik Projesi Hedef Türü Çiriş Otu (Eremurus spectabilis M. Bieb.)
Yazarlar: Ahu Cınar, Saadet Tugrul Ay,
Fırat Ayas
, Sevinc Karabak, Nurcan Guzelsoy, Ozgul Ucurum
Yayın Bilgisi: 2017 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1759
0
FAVORİ
1759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye - Ege Bölgesi’nde Ekonomik Öneme Sahip Yabani Çıntar Mantarı [Lactarius deliciosus (L.) Gray]
Yazarlar: Nese Adanacıoglu, Ayfer Tan, Sevinc Karabak, Nurcan Guzelsoy,
Firat Ayas
, Lerzan Aykas, Tefik Taylan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2153
0
FAVORİ
2153
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnsan Beslenmesi ve Refahının İyileştirilmesi için Biyoçeşitliliğin Korunması ve Sürdürülebilir Kullanımının Yaygınlaştırılması Projesi Akdeniz Bölgesi Çalışmaları
Yazarlar: Saadet Tugrul Ay, Ahu Cınar,
Fırat Ayas
, Kadriye Yuksel, Orcun Cınar, Sevinc Karabak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1144
0
FAVORİ
1144
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kudret narı (Momordica charantia L.) tohumunun bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile tohum yağının yağ asitleri bileşimi
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker,
Fırat Ayas
,
Nurtaç Çınar
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2014.64310
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3487
0
FAVORİ
3487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
Derim
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Batı Akdeniz Bölgesi Crataegus spp. Taksonlarında Fenolik/ Flavonoit Madde Miktarları, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivite Değerleri
Yazarlar:
Nurtaç Çınar
, Arzu Bayır Yeğin,
Fırat Ayas
,
Fatma Uysal Bayer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.642162
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1223
2
ATIF
0
FAVORİ
1223
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kudret narı (Momordica charantia L.) tohumunun bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile tohum yağının yağ asitleri bileşimi
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker,
Fırat Ayas
,
Nurtaç Çınar
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2014.64310
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3487
8
ATIF
0
FAVORİ
3487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat