avatar
Negin Azarabadi Yüksek Lisans
Yayın 3 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 15
3 Yayın
0 Hakemlik
15 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri

Kurum

Popüler Yayınları

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3143

5

1

3143

Yayınlar

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3143

1

3143

FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1871

0

1871

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3143

5

1

3143

FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1871

9

0

1871

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.