Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Negin Azarabadi
Yüksek Lisans
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
13
3
Yayın
0
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Kurum
Popüler Yayınları
SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman,
Negin Azarabadi
,
Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3052
4
ATIF
1
FAVORİ
3052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman,
Negin Azarabadi
,
Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3052
1
FAVORİ
3052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BERGAMUT UÇUCU YAĞININ ARAP ZAMKI VE MALTODEKSTRİN KARIŞIMLARI KULLANILARAK MİKROENKAPSÜLASYONU: UÇUCU YAĞ BİLEŞENLERİNİN STABİLİTE VE SALINIM ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Kübra Sultan Özdemir
,
Negin Azarabadi
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18093
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1207
0
FAVORİ
1207
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Negin Azarabadi
,
Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1816
0
FAVORİ
1816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman,
Negin Azarabadi
,
Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3052
4
ATIF
1
FAVORİ
3052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BERGAMUT UÇUCU YAĞININ ARAP ZAMKI VE MALTODEKSTRİN KARIŞIMLARI KULLANILARAK MİKROENKAPSÜLASYONU: UÇUCU YAĞ BİLEŞENLERİNİN STABİLİTE VE SALINIM ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Kübra Sultan Özdemir
,
Negin Azarabadi
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18093
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1207
1
ATIF
0
FAVORİ
1207
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Negin Azarabadi
,
Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1816
8
ATIF
0
FAVORİ
1816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat