Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Feramuz Ozdemir
Akdeniz Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
16
4
Yayın
5
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Akdeniz Üniversitesi
Popüler Yayınları
SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman,
Negin Azarabadi
,
Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3051
4
ATIF
1
FAVORİ
3051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
,
Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21070
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1045
0
FAVORİ
1045
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman,
Negin Azarabadi
,
Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3051
1
FAVORİ
3051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Çay: Üretimi, Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sinem Salman,
Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449867
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11994
0
FAVORİ
11994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Negin Azarabadi
,
Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1811
0
FAVORİ
1811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Food and Health
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman,
Negin Azarabadi
,
Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3051
4
ATIF
1
FAVORİ
3051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Çay: Üretimi, Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sinem Salman,
Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449867
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11994
4
ATIF
0
FAVORİ
11994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Negin Azarabadi
,
Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1811
8
ATIF
0
FAVORİ
1811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat