Feramuz Ozdemir profil resmi
Feramuz Ozdemir Akdeniz Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 20
4 Yayın
5 Hakemlik
20 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Akdeniz Üniversitesi

Yayınlar

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3627

0

3627

Beyaz Çay: Üretimi, Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sinem Salman, Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449867
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13526

0

13526

FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2254

0

2254

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3627

6

0

3627

Beyaz Çay: Üretimi, Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sinem Salman, Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449867
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13526

5

0

13526

FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2254

9

0

2254

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.