Feramuz Ozdemir profil resmi
Feramuz Ozdemir Akdeniz Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 16
4 Yayın
5 Hakemlik
16 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Akdeniz Üniversitesi

Popüler Yayınları

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3051

4

1

3051

Yayınlar

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3051

1

3051

Beyaz Çay: Üretimi, Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sinem Salman, Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449867
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11994

0

11994

FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1811

0

1811

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

SİYAH ÇAY HARMANINDA PARTİKÜL BOYUTU VE DEMLEME SÜRESİNİN DEM ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sinem Salman, Negin Azarabadi , Feramuz Ozdemir
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19041
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3051

4

1

3051

Beyaz Çay: Üretimi, Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sinem Salman, Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449867
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11994

4

0

11994

FARKLI KALİTEDEKİ İRAN SAFRANLARIN KROSİN İÇERİĞİ VE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18018
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1811

8

0

1811

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.