İsmail TONTUL Dr. Öğr. Üyesi NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 6
6 Yayın
8 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
6 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Sürülebilir keçiboynuzu kreması formülasyonunun karışım deseni ile optimizasyonu
Yazarlar: Emine MEMİŞ, İsmail TONTUL
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21009
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1281

0

ATIF

0

FAVORİ

1281

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR ALTI SUYU PROTEİN İZOLATI-VAKS BAZLI KOMPOZİT YENİLEBİLİR KAPLAMANIN MEYVE BARLARININ KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep Feyza KARAKAŞ, İsmail TONTUL
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20116
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 354

0

ATIF

0

FAVORİ

354

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1726

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

446

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRINIM PENCERELİ KURUTMA VE SICAK HAVA AKIMINDA KURUTMA İŞLEM ŞARTLARININ KUŞBURNU TOZLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: İsmail TONTUL , Emrah EROĞLU, Ayhan TOPUZ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18092
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1496

0

ATIF

0

FAVORİ

1496

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

3450

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.