İsmail Tontul profil resmi
İsmail Tontul Doç. Dr. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 17
6 Yayın
12 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
17 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Sürülebilir keçiboynuzu kreması formülasyonunun karışım deseni ile optimizasyonu
Yazarlar: Emine Memiş, İsmail Tontul
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21009
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3331

0

3331

PEYNİR ALTI SUYU PROTEİN İZOLATI-VAKS BAZLI KOMPOZİT YENİLEBİLİR KAPLAMANIN MEYVE BARLARININ KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep Feyza Karakaş, İsmail Tontul
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20116
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 747

0

747

0

3447

0

947

0

2090

0

5390

Yayınlar

PEYNİR ALTI SUYU PROTEİN İZOLATI-VAKS BAZLI KOMPOZİT YENİLEBİLİR KAPLAMANIN MEYVE BARLARININ KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep Feyza Karakaş, İsmail Tontul
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20116
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 747

3

0

747

2

0

947

KIRINIM PENCERELİ KURUTMA VE SICAK HAVA AKIMINDA KURUTMA İŞLEM ŞARTLARININ KUŞBURNU TOZLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: İsmail Tontul , Emrah Eroğlu, Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18092
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2090

2

0

2090

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.