Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yusuf Yılmaz
Öğretim Görevlisi
AKDENIZ UNIVERSITY, GÖYNÜK CUISINE ARTS VOCATIONAL SCHOOL, DEPARTMENT OF HOTEL, RESTAURANT AND CATERING, CATERING PR.
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-9393-8115
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurum
AKDENIZ UNIVERSITY, GÖYNÜK CUISINE ARTS VOCATIONAL SCHOOL, DEPARTMENT OF HOTEL, RESTAURANT AND CATERING, CATERING PR.
Yayınlar
GLUTENSİZ EKMEK KARIŞIMLARIN KALİTE VE BİLEŞENLER YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Yusuf Yılmaz
, İsmail Sait Doğan
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1466
0
FAVORİ
1466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat