Yusuf Yılmaz profil resmi
Yusuf Yılmaz Öğretim Görevlisi AKDENIZ UNIVERSITY, GÖYNÜK CUISINE ARTS VOCATIONAL SCHOOL, DEPARTMENT OF HOTEL, RESTAURANT AND CATERING, CATERING PR.
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY, GÖYNÜK CUISINE ARTS VOCATIONAL SCHOOL, DEPARTMENT OF HOTEL, RESTAURANT AND CATERING, CATERING PR.

Yayınlar

GLUTENSİZ EKMEK KARIŞIMLARIN KALİTE VE BİLEŞENLER YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Yusuf Yılmaz , İsmail Sait Doğan
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1466

0

1466

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.