Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ecem Vural
Yüksek Lisans
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Ardıç (Juniperus drupacea L.) Ekstrakt Tozu Üretiminde Taşıyıcı Bileşimi ve Püskürtmeli Kurutma Parametrelerinin Yanıt Yüzey Yöntemiyle Optimizasyonu
Yazarlar:
Yusuf Yılmaz
,
Ecem Vural
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1603502
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
423
0
FAVORİ
423
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze Atık Karanfil Çiçeği Taçyapraklarından Üretilen Antosiyanin Bazlı Doğal Gıda Renklendiricisi: Bozunma Kinetiği Üzerine pH, Sıcaklık ve Kurutma Yönteminin Etkisi ile Dondurmada Kullanılması
Yazarlar:
Ecem Vural
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1422109
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
873
0
FAVORİ
873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Taze Atık Karanfil Çiçeği Taçyapraklarından Üretilen Antosiyanin Bazlı Doğal Gıda Renklendiricisi: Bozunma Kinetiği Üzerine pH, Sıcaklık ve Kurutma Yönteminin Etkisi ile Dondurmada Kullanılması
Yazarlar:
Ecem Vural
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1422109
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
873
1
ATIF
0
FAVORİ
873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat