Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ecem Vural
Ecem Vural
Yüksek Lisans
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Taze Atık Karanfil Çiçeği Taçyapraklarından Üretilen Antosiyanin Bazlı Doğal Gıda Renklendiricisi: Bozunma Kinetiği Üzerine pH, Sıcaklık ve Kurutma Yönteminin Etkisi ile Dondurmada Kullanılması
Yazarlar:
Ecem Vural
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1422109
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
433
0
FAVORİ
433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat