avatar
Cüneyt Dinçer Dr. Öğr. Üyesi Akdeniz Üniversitesi | Akdeniz University
Yayın 10 Hakemlik 22 CrossRef Atıf 26
10 Yayın
22 Hakemlik
26 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Akdeniz Üniversitesi | Akdeniz University

Yayınlar

0

409

0

789

VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 939

0

939

0

954

Mısırda Bazı Özelliklerin Genetik Analizi
Yazarlar: Şekip Erdal , Rahime Cengiz , Ahmet Öztürk , Mehmet Pamukçu, Bülent Cengiz, Cüneyt Dinçer , Marvin Paul Scott
DOI: 10.21597/jist.660028
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 777

0

777

0

977

0

2276

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1385

0

1385

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4466

0

4466

Yayınlar

VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 939

3

0

939

Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.786890
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 954

2

0

954

ADAÇAYI EKSTRAKTLARININ FARKLI YÖNTEMLER İLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20058
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 977

1

0

977

6

0

2276

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1385

7

0

1385

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4466

6

0

4466