Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Cüneyt Dinçer
Cüneyt Dinçer
Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi | Akdeniz University
Yayın
10
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
22
10
Yayın
19
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Akdeniz Üniversitesi | Akdeniz University
Yayınlar
ARONYANIN KONVEKTİF KURUTULMASI VE KURUTMA KİNETİĞİNİN MODELLEMESİ
Yazarlar:
Nafiye Ünal
,
Ahmet Süslü
,
Recep Külcü
,
Cüneyt Dinçer
,
Eda Elif Yavuzlar
,
Can Ertekin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aljinat bazlı hidrojelle enkapsüle edilmiş nar ekşisi antosiyaninlerinin fizikokimyasal özellikleri
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
,
Osman Topuz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1377267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
175
0
FAVORİ
175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
547
0
FAVORİ
547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MİKRODALGA GÜÇ SEVİYELERİNDE VE FARKLI FIRIN SICAKLIKLARINDA KURUTULAN HİBİSKUS ÇANAK YAPRAKLARININ KURUMA KARAKTERİSTİKLERİNİN VE BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ahu Çınar
,
Safinaz Elmasulu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21030
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
618
0
FAVORİ
618
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.786890
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
611
0
FAVORİ
611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısırda Bazı Özelliklerin Genetik Analizi
Yazarlar:
Şekip Erdal
,
Rahime Cengiz
,
Ahmet Öztürk
, Mehmet Pamukçu, Bülent Cengiz,
Cüneyt Dinçer
, Marvin Paul Scott
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.660028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
506
0
FAVORİ
506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ADAÇAYI EKSTRAKTLARININ FARKLI YÖNTEMLER İLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20058
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
750
0
FAVORİ
750
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Timur Tongur
,
Taner Erkaymaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19155
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1740
0
FAVORİ
1740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
İhsan Burak Çam
,
Mehmet Torun
, Handan Başünal Gülmez,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
952
0
FAVORİ
952
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3769
0
FAVORİ
3769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Hakemlik
Akdeniz Mühendislik Dergisi
Aquatic Sciences and Engineering
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
International Journal of Secondary Metabolite
Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Yayınlar
VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
547
1
ATIF
0
FAVORİ
547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MİKRODALGA GÜÇ SEVİYELERİNDE VE FARKLI FIRIN SICAKLIKLARINDA KURUTULAN HİBİSKUS ÇANAK YAPRAKLARININ KURUMA KARAKTERİSTİKLERİNİN VE BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ahu Çınar
,
Safinaz Elmasulu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21030
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
618
1
ATIF
0
FAVORİ
618
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.786890
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
611
2
ATIF
0
FAVORİ
611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ADAÇAYI EKSTRAKTLARININ FARKLI YÖNTEMLER İLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20058
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
750
1
ATIF
0
FAVORİ
750
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Timur Tongur
,
Taner Erkaymaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19155
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1740
6
ATIF
0
FAVORİ
1740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
İhsan Burak Çam
,
Mehmet Torun
, Handan Başünal Gülmez,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
952
6
ATIF
0
FAVORİ
952
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3769
5
ATIF
0
FAVORİ
3769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat