Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cüneyt Dinçer
Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi | Akdeniz University
Yayın
10
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
26
10
Yayın
22
Hakemlik
26
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Akdeniz Üniversitesi | Akdeniz University
Yayınlar
ARONYANIN KONVEKTİF KURUTULMASI VE KURUTMA KİNETİĞİNİN MODELLEMESİ
Yazarlar:
Nafiye Ünal
,
Ahmet Süslü
,
Recep Külcü
,
Cüneyt Dinçer
,
Eda Elif Yavuzlar
,
Can Ertekin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
409
0
FAVORİ
409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aljinat bazlı hidrojelle enkapsüle edilmiş nar ekşisi antosiyaninlerinin fizikokimyasal özellikleri
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
,
Osman Topuz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1377267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
789
0
FAVORİ
789
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
939
0
FAVORİ
939
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MİKRODALGA GÜÇ SEVİYELERİNDE VE FARKLI FIRIN SICAKLIKLARINDA KURUTULAN HİBİSKUS ÇANAK YAPRAKLARININ KURUMA KARAKTERİSTİKLERİNİN VE BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ahu Çınar
,
Safinaz Elmasulu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21030
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
896
0
FAVORİ
896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.786890
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
954
0
FAVORİ
954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısırda Bazı Özelliklerin Genetik Analizi
Yazarlar:
Şekip Erdal
,
Rahime Cengiz
,
Ahmet Öztürk
, Mehmet Pamukçu, Bülent Cengiz,
Cüneyt Dinçer
, Marvin Paul Scott
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.660028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
777
0
FAVORİ
777
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ADAÇAYI EKSTRAKTLARININ FARKLI YÖNTEMLER İLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20058
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
977
0
FAVORİ
977
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Timur Tongur
,
Taner Erkaymaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19155
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2276
0
FAVORİ
2276
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
İhsan Burak Çam
,
Mehmet Torun
, Handan Başünal Gülmez,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1385
0
FAVORİ
1385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4466
0
FAVORİ
4466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Hakemlik
Akdeniz Mühendislik Dergisi
Aquatic Sciences and Engineering
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Hittite Journal of Science and Engineering
International Journal of Secondary Metabolite
Konya Journal of Engineering Sciences
Mediterranean Agricultural Sciences
Yayınlar
VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
939
3
ATIF
0
FAVORİ
939
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MİKRODALGA GÜÇ SEVİYELERİNDE VE FARKLI FIRIN SICAKLIKLARINDA KURUTULAN HİBİSKUS ÇANAK YAPRAKLARININ KURUMA KARAKTERİSTİKLERİNİN VE BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ahu Çınar
,
Safinaz Elmasulu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21030
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
896
1
ATIF
0
FAVORİ
896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.786890
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
954
2
ATIF
0
FAVORİ
954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ADAÇAYI EKSTRAKTLARININ FARKLI YÖNTEMLER İLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20058
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
977
1
ATIF
0
FAVORİ
977
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Timur Tongur
,
Taner Erkaymaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19155
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2276
6
ATIF
0
FAVORİ
2276
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
İhsan Burak Çam
,
Mehmet Torun
, Handan Başünal Gülmez,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1385
7
ATIF
0
FAVORİ
1385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yazarlar:
Cüneyt Dinçer
,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4466
6
ATIF
0
FAVORİ
4466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI