Elif Aykın Dinçer profil resmi
Elif Aykın Dinçer Doç. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 2
5 Yayın
5 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 442

0

442

KURUTMA SICAKLIĞI VE MİKRODALGA GÜCÜNÜN HİNDİ GÖĞÜS DİLİMLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21127
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 432

0

432

SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

0

1051

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2903

0

2903

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2024

0

2024

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

3

0

1051

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2903

1

0

2903

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2024

2

0

2024

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.