Elif Aykın Dinçer profil resmi
Elif Aykın Dinçer Doç. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 10 TR Dizin Atıf 7
7 Yayın
5 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

485

VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 756

0

756

KURUTMA SICAKLIĞI VE MİKRODALGA GÜCÜNÜN HİNDİ GÖĞÜS DİLİMLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21127
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 600

0

600

SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1300

0

1300

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3346

0

3346

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2278

0

2278

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 756

2

0

756

SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1300

4

0

1300

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3346

2

0

3346

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2278

2

0

2278

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.