Elif Aykın Dinçer profil resmi
Elif Aykın Dinçer Doç. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 7
6 Yayın
5 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

297

VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 611

0

611

KURUTMA SICAKLIĞI VE MİKRODALGA GÜCÜNÜN HİNDİ GÖĞÜS DİLİMLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21127
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 539

0

539

SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1194

0

1194

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3162

0

3162

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2189

0

2189

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 611

1

0

611

SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1194

3

0

1194

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3162

1

0

3162

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2189

2

0

2189

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.