Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Elif Aykın Dinçer
Elif Aykın Dinçer
Doç. Dr.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
2
5
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0003-4427-9819
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
VAKUMLU EMDİRİM İLE RENKLİ FONKSİYONEL TAVUK ETİ KÜPLERİNİN ÜRETİLMESİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Cüneyt Dinçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22056
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
442
0
FAVORİ
442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTMA SICAKLIĞI VE MİKRODALGA GÜCÜNÜN HİNDİ GÖĞÜS DİLİMLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21127
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
432
0
FAVORİ
432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
0
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2903
0
FAVORİ
2903
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2024
0
FAVORİ
2024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19135
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
3
ATIF
0
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2903
1
ATIF
0
FAVORİ
2903
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yazarlar:
Elif Aykın Dinçer
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2024
2
ATIF
0
FAVORİ
2024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat