Mustafa Erbas profil resmi
Mustafa Erbas Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 16 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 41 TR Dizin Atıf 68
16 Yayın
4 Hakemlik
41 CrossRef Atıf
68 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3692

4

2

3692

0

1

7643

NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1288

0

1

1288

Yayınlar

0

844

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 958

0

958

NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1288

1

1288

SİTRİK ASİT ÜRETİMİ VE SAFLAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9473

0

9473

0

1996

0

6753

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3692

2

3692

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3537

0

3537

0

3313

0

3562

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1801

0

1801

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2381

0

2381

0

2000

1

7643

Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu, Mustafa Erbaş , Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 47688

0

47688

GIDALARDA BULUNAN SUYUN FİZİKOKİMYASAL DURUMU ve SORPSİYON İZOTERMLERİ
Yazarlar: Elif Aykın, Sultan Arslan, A Nur Durak, Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3936

0

3936

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 958

1

0

958

SİTRİK ASİT ÜRETİMİ VE SAFLAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20133
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9473

1

0

9473

2

0

1996

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3692

4

2

3692

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3537

2

0

3537

1

0

3313

1

0

3562

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1801

2

0

1801

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2381

2

0

2381

Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu, Mustafa Erbaş , Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
ATIF 25 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 47688

25

0

47688

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.