Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Mustafa ERBAS
Mustafa ERBAS
Prof. Dr.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
0000-0002-9485-2356
Yayın
16
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
24
TR Dizin Atıf
26
0000-0002-9485-2356
16
Yayın
3
Hakemlik
24
CrossRef Atıf
26
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
GIDALARDA POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBON BİLEŞİKLERİNİN BULUNUŞU VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Özlem Kılıç, Elif Aykın Dinçer, Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5481
0
ATIF
1
FAVORİ
5481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Cihadiye CANDAL
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2383
3
ATIF
1
FAVORİ
2383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
C VİTAMİNİNİN 2-KETO-L-GULONİK ASİT MOLEKÜLÜNDEN ÜRETİMİ İÇİN FARKLI METOTLARIN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Ceren MUTLU
,
Cihadiye CANDAL USLU
,
Mustafa ERBAS
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22126
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
179
0
FAVORİ
179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yazarlar:
Gökçe ERSOY
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Mustafa ERBAS
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yazarlar:
Hazal ÖZHANLI
, Duygu BİLGİN,
Ceren MUTLU
,
Mustafa ERBAS
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
769
0
FAVORİ
769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİTRİK ASİT ÜRETİMİ VE SAFLAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Meltem ÖZTÜRK
,
Mustafa ERBAS
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20133
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5131
0
FAVORİ
5131
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA PEYNİR ALTI SUYU KULLANIMININ BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLARINDAN ÜRETİLEN EKMEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep CANSIZ,
Cihadiye CANDAL
,
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Recai ERCAN
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19066
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
0
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
D-GLİKOZDAN D-SORBİTOL VE L-ASKORBİK ASİT ÜRETİMİ: BU BİLEŞİKLERİN ÖZELLİKLERİ, KULLANIM ALANLARI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ceren MUTLU
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19117
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5060
0
FAVORİ
5060
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Cihadiye CANDAL
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2383
1
FAVORİ
2383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif AYKIN DİNÇER
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2637
0
FAVORİ
2637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FENİLKETONÜRİ HASTALARI İÇİN FENİLALANİN İÇERİĞİ AZALTILMIŞ BİR UN GELİŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT
,
Atike Nur DURAK
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2732
0
FAVORİ
2732
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VAKUM KURUTMA YÖNTEMİ KULLANILARAK ÜRETİLEN SADE VE MEYVELİ BAL TOZLARININ BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Mustafa ERBAS
,
Ceren MUTLU
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2952
0
FAVORİ
2952
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Ceren MUTLU
, Andaç KOÇ,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1304
0
FAVORİ
1304
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yazarlar:
Elif AYKIN DİNÇER
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1921
0
FAVORİ
1921
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİYOAKTİF GIDA BİLEŞENLERİNİN PÜSKÜRTEREK DONDURMA YÖNTEMİ İle MİKROENKAPSÜLASYONU
Yazarlar:
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1667
0
FAVORİ
1667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBON BİLEŞİKLERİNİN BULUNUŞU VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Özlem Kılıç, Elif Aykın Dinçer, Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5481
1
FAVORİ
5481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu,
Mustafa Erbaş
, Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32992
0
FAVORİ
32992
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA BULUNAN SUYUN FİZİKOKİMYASAL DURUMU ve SORPSİYON İZOTERMLERİ
Yazarlar: Elif AYKIN, Sultan ARSLAN, A Nur DURAK,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3000
0
FAVORİ
3000
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
FARKLI ORANLARDA PEYNİR ALTI SUYU KULLANIMININ BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLARINDAN ÜRETİLEN EKMEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep CANSIZ,
Cihadiye CANDAL
,
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Recai ERCAN
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19066
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
1
ATIF
0
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ceren MUTLU
,
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Cihadiye CANDAL
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2383
3
ATIF
1
FAVORİ
2383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif AYKIN DİNÇER
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2637
1
ATIF
0
FAVORİ
2637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Sultan ARSLAN TONTUL
,
Ceren MUTLU
, Andaç KOÇ,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1304
1
ATIF
0
FAVORİ
1304
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yazarlar:
Elif AYKIN DİNÇER
,
Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1921
2
ATIF
0
FAVORİ
1921
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu,
Mustafa Erbaş
, Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
ATIF
16
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32992
16
ATIF
0
FAVORİ
32992
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat