Mustafa Erbas profil resmi
Mustafa Erbas Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 16 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 32 TR Dizin Atıf 50
16 Yayın
3 Hakemlik
32 CrossRef Atıf
50 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

1

6333

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2735

4

1

2735

Yayınlar

0

345

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 569

0

569

NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 908

0

908

SİTRİK ASİT ÜRETİMİ VE SAFLAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6407

0

6407

0

1360

0

5658

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2735

1

2735

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2907

0

2907

0

2873

0

3152

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1408

0

1408

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2024

0

2024

0

1745

1

6333

Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu, Mustafa Erbaş , Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 39508

0

39508

GIDALARDA BULUNAN SUYUN FİZİKOKİMYASAL DURUMU ve SORPSİYON İZOTERMLERİ
Yazarlar: Elif Aykın, Sultan Arslan, A Nur Durak, Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3336

0

3336

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

SİTRİK ASİT ÜRETİMİ VE SAFLAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20133
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6407

1

0

6407

1

0

1360

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2735

4

1

2735

KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2907

1

0

2907

1

0

2873

1

0

3152

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1408

2

0

1408

ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2024

2

0

2024

Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu, Mustafa Erbaş , Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
ATIF 19 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 39508

19

0

39508

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.