Mustafa ERBAS Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 16 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 24 TR Dizin Atıf 26
16 Yayın
3 Hakemlik
24 CrossRef Atıf
26 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

ATIF

1

FAVORİ

5481

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2383

3

ATIF

1

FAVORİ

2383

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

FAVORİ

179

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 399

0

FAVORİ

399

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 769

0

FAVORİ

769

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİTRİK ASİT ÜRETİMİ VE SAFLAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5131

0

FAVORİ

5131

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1185

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

5060

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2383

1

FAVORİ

2383

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2637

0

FAVORİ

2637

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

2732

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

2952

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1304

0

FAVORİ

1304

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1921

0

FAVORİ

1921

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1667

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

FAVORİ

5481

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu, Mustafa Erbaş , Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 32992

0

FAVORİ

32992

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA BULUNAN SUYUN FİZİKOKİMYASAL DURUMU ve SORPSİYON İZOTERMLERİ
Yazarlar: Elif AYKIN, Sultan ARSLAN, A Nur DURAK, Mustafa ERBAŞ
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3000

0

FAVORİ

3000

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler

Yayınlar

1

ATIF

0

FAVORİ

1185

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2383

3

ATIF

1

FAVORİ

2383

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2637

1

ATIF

0

FAVORİ

2637

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1304

1

ATIF

0

FAVORİ

1304

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETİN TUZLANMASI İŞLEMİNDE VAKUMLU EMDİRİM TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.338797
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1921

2

ATIF

0

FAVORİ

1921

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Mutlu, Mustafa Erbaş , Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306074
ATIF 16 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 32992

16

ATIF

0

FAVORİ

32992

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.