Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özlem Kılıç Büyükkurt
Dr. Öğr. Üyesi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
2
4
Yayın
13
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0001-5786-6655
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayınlar
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kereviz (Apium graveolens L. rapaceum) Sap ve Yapraklarının Aroma Profili Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Özlem Kılıç Büyükkurt
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
231
0
FAVORİ
231
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yağ Ekstraksiyon Metotlarının Sakız Ağacının (Pistacia lentiscus L.) Meyve Yağı Aroma Profili Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Özlem Kılıç Büyükkurt
,
Onur Sevindik
,
Gamze Güçlü
,
Hasim Kelebek
,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
512
0
FAVORİ
512
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yazarlar:
Serkan Selli
,
Ozlem Kılıc Buyukkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2218
0
FAVORİ
2218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FENİLKETONÜRİ HASTALARI İÇİN FENİLALANİN İÇERİĞİ AZALTILMIŞ BİR UN GELİŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Özlem Kılıç Büyükkurt
,
Atike Nur Durak
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3372
0
FAVORİ
3372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Hakemlik
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Bilim Dergisi
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Apitherapy and Nature
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yayınlar
AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yazarlar:
Serkan Selli
,
Ozlem Kılıc Buyukkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2218
4
ATIF
0
FAVORİ
2218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FENİLKETONÜRİ HASTALARI İÇİN FENİLALANİN İÇERİĞİ AZALTILMIŞ BİR UN GELİŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Özlem Kılıç Büyükkurt
,
Atike Nur Durak
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18029
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3372
1
ATIF
0
FAVORİ
3372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat