Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasim Kelebek
Prof. Dr.
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
8
TR Dizin Atıf
23
5
Yayın
8
Hakemlik
23
TR Dizin Atıf
0000-0002-8419-3019
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Kuru İncirlerin Biyoaktif Özellikleri, Aflatoksin ve Okratoksin A Düzeylerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Merve Uslu
,
Hatice Kübra Şaşmaz
,
Esra Ereli
,
Hasim Kelebek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
0
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Changes in bioactive compounds and antioxidant activity of Gaziantep and Kastamonu garlic during black garlic production
Yazarlar:
Hatice Kübra Sasmaz
,
Türkan Uzlaşır
,
Serkan Selli
,
Hasim Kelebek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.1.12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
0
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yağ Ekstraksiyon Metotlarının Sakız Ağacının (Pistacia lentiscus L.) Meyve Yağı Aroma Profili Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Özlem Kılıç Büyükkurt
,
Onur Sevindik
,
Gamze Güçlü
,
Hasim Kelebek
,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
300
0
FAVORİ
300
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Spirulina platensis ve Phaeodactylum tricornutum’un Biyoaktif Bileşikleri, Sağlık Üzerine Etkileri ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları
Yazarlar:
Türkan Uzlaşır
,
Serkan Selli
,
Hasim Kelebek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
492
0
FAVORİ
492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sarı Kantaron (Hypericum perforatum L.) Fenoliklerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Potansiyelinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Birgül Burunkaya
,
Serkan Selli
,
Hasim Kelebek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36846/CJAFS.2021.58
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2518
0
FAVORİ
2518
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
ITU Journal of Food Science and Technology
Editörlük
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Bilim Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mugla Journal of Science and Technology
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat