Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
ITU Journal of Food Science and Technology
Dergi Kurulları
Baş Editör
Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY, FACULTY OF CHEMICAL METALLURGICAL ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Web
Gıda Bilimleri (Diğer), Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Editör Yardımcıları
Doç. Dr. Aslı CAN KARAÇA
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Prof. Dr. Funda KARBANCIOĞLU GÜLER
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Fermantasyon Teknolojisi
Doç. Gülay ÖZKAN
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Tarımsal Biyoteknolojik Tanılama
Bilim Kurulu
Prof. Dr. Beraat ÖZÇELİK
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Web
Gıda Bilimleri
Prof. Dr. Filiz ALTAY
İstanbul Teknik Üniversitesi
Web
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Nanoüretim
Prof. Dr. Gürbüz GÜNEŞ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil), Gıda Mühendisliği
Prof. Dr. Meral KILIÇ AKYILMAZ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Süt Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri (Diğer)
Prof. Dr. Neşe ŞAHİN YEŞİLÇUBUK
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri
Doç. Dr. Derya KAHVECİ KARINCAOĞLU
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Doç. Dr. Ebru FIRATLIGİL
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Temel Gıda İşlemleri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Mühendisliği
Dr. Öğr. Üyesi Celale KIRKIN GÖZÜKIRMIZI
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimleri
Danışma Kurulu
Prof. Dr. Hasim KELEBEK
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Teknolojileri, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Gıda Mühendisliği
Prof. Dr. Serkan SELLİ
Çukurova University
Gıda Biyoteknolojisi
Prof. Dr. Ali Adnan HAYALOĞLU
Bir kuruma bağlı değildir
Süt Teknolojisi, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Bilimleri
Prof. Dr. Gökhan ZENGİN
SELCUK UNIVERSITY
Bitki Biyokimyası, Enzimler
Prof. Dr. Ömer Utku ÇOPUR
Bursa Uludağ Üniversitesi
Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojileri, Kurutma Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi
Dr. Chao ZHAO
Fujian Agriculture and Forestry University
Gıda Bilimleri (Diğer), Tarımsal Deniz Biyoteknolojisi
Prof. Dr. Çetin KADAKAL
Pamukkale Üniversitesi
Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Mühendisliği, Kurutma Teknolojileri
Prof. Dr. Filiz İÇİER
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yenilenebilir Enerji Sistemleri, Enerji Üretimi, Dönüşüm ve Depolama (Kimyasal ve Elektiksel hariç), Gıda Bilimleri, Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri
Prof. Dr. İbrahim PALABIYIK
NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Sekreterya
Arş. Gör. Dilara DEVECİOĞLU
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Web
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Sürdürülebilirliği, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi
Arş. Gör. Nisa AKKUZU
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Web
Food Technology
Gıda Teknolojileri, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Mühendisliği
Son Güncelleme Zamanı:
22.09.2025
Dergi Ana Sayfası
Hakkında
Amaç ve Kapsam
Makale Gönder
Dergi Kurulları
İstatistikler
Yazım Kuralları
Etik İlkeler ve Yayın Politikası
Ücret Politikası
Dizinler
Arşiv
İletişim
Formlar
Geri Bildirim
×
Lütfen geri bildirimde bulunmak istediğiniz birimi seçin.
Dergiye Geri Bildirim Gönder