Dergi Kurulları

Baş Editör

Default avatar
Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY, FACULTY OF CHEMICAL METALLURGICAL ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING Web
Gıda Bilimleri (Diğer), Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği

Editör Yardımcıları

Aslı Can Karaça
Doç. Dr. Aslı CAN KARAÇA İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Default avatar
Prof. Dr. Funda KARBANCIOĞLU GÜLER ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Fermantasyon Teknolojisi
Gülay Özkan
Doç. Gülay ÖZKAN İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Tarımsal Biyoteknolojik Tanılama

Bilim Kurulu

Default avatar
Prof. Dr. Beraat ÖZÇELİK İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Web
Gıda Bilimleri
Filiz Altay
Prof. Dr. Filiz ALTAY İstanbul Teknik Üniversitesi Web
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Nanoüretim
Default avatar
Prof. Dr. Gürbüz GÜNEŞ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil), Gıda Mühendisliği
Default avatar
Prof. Dr. Meral KILIÇ AKYILMAZ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Süt Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri (Diğer)
Default avatar
Prof. Dr. Neşe ŞAHİN YEŞİLÇUBUK İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri
Default avatar
Doç. Dr. Derya KAHVECİ KARINCAOĞLU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Default avatar
Doç. Dr. Ebru FIRATLIGİL İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Temel Gıda İşlemleri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Mühendisliği
Default avatar
Dr. Öğr. Üyesi Celale KIRKIN GÖZÜKIRMIZI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimleri

Danışma Kurulu

Hasim Kelebek
Prof. Dr. Hasim KELEBEK ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Teknolojileri, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Osman Sağdıç
Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Gıda Mühendisliği
Serkan Selli
Prof. Dr. Serkan SELLİ Çukurova University
Gıda Biyoteknolojisi
Ali Adnan Hayaloğlu
Prof. Dr. Ali Adnan HAYALOĞLU Bir kuruma bağlı değildir
Süt Teknolojisi, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Bilimleri
Bitki Biyokimyası, Enzimler
Default avatar
Prof. Dr. Ömer Utku ÇOPUR Bursa Uludağ Üniversitesi
Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojileri, Kurutma Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi
Default avatar
Dr. Chao ZHAO Fujian Agriculture and Forestry University
Gıda Bilimleri (Diğer), Tarımsal Deniz Biyoteknolojisi
Çetin Kadakal
Prof. Dr. Çetin KADAKAL Pamukkale Üniversitesi
Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Mühendisliği, Kurutma Teknolojileri
Default avatar
Prof. Dr. Filiz İÇİER Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yenilenebilir Enerji Sistemleri, Enerji Üretimi, Dönüşüm ve Depolama (Kimyasal ve Elektiksel hariç), Gıda Bilimleri, Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri
Default avatar
Prof. Dr. İbrahim PALABIYIK NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği

Sekreterya

Dilara Devecioğlu
Arş. Gör. Dilara DEVECİOĞLU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ Web

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Sürdürülebilirliği, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi
Nisa Akkuzu
Arş. Gör. Nisa AKKUZU ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY Web

Food Technology

Gıda Teknolojileri, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Mühendisliği
Son Güncelleme Zamanı: 22.09.2025