Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aslı Can Karaça
Doç. Dr.
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
4
7
Yayın
5
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-4137-0644
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Aquafabanın Yanıt-Yüzey Metodolojisi ile Optimizasyonu ve Bitkisel Bazlı Mayonez Üretiminde Kullanımı
Yazarlar:
Mine Büker
,
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1978
0
FAVORİ
1978
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda bileşenlerinin nanoenkapsülasyonuna yönelik güncel çalışmalar
Yazarlar:
Rukiye Gündoğan
,
Gizem Şevval Tomar
,
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1508
0
FAVORİ
1508
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mercimek Unu Kullanımının Glutensiz Kek Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Meltem Ece Gülhan,
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.21205/deufmd.2023257403
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1352
0
FAVORİ
1352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fasulye Proteini İzolatının Çeşitli Gıda Ürünlerinin Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Elif Terzi, Merve Bilgintürk, Rukiye Gündoğan,
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.757599
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1507
0
FAVORİ
1507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of emulsion formulation on characteristics of pea protein-stabilized oil-in-water emulsions
Yazarlar:
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.752703
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
0
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MALTODEKSTRİN-NOHUT PROTEİNİ İZOLATI MATRİSİNDE KARABİBER TOHUMU YAĞININ PÜSKÜRTMELİ KURUTMA METODU İLE ENKAPSÜLASYONU
Yazarlar: Nadiye Pelin Mansuroğlu, Ebru Yazıcı, Sümeyra Önder,
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.649969
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1417
0
FAVORİ
1417
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mercimek Proteini İzolatı ve Unu Kullanılarak Bitkisel Bazlı Fırıncılık Ürünlerinin Geliştirilmesi
Yazarlar: Burcu Utku, Arya Deniz Ayan, Zeynep Saliha Güneş,
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.644359
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2070
0
FAVORİ
2070
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
ITU Journal of Food Science and Technology
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
ITU Journal of Food Science and Technology
Editör , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Gıda
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
Mercimek Unu Kullanımının Glutensiz Kek Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Meltem Ece Gülhan,
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.21205/deufmd.2023257403
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1352
6
ATIF
0
FAVORİ
1352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fasulye Proteini İzolatının Çeşitli Gıda Ürünlerinin Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Elif Terzi, Merve Bilgintürk, Rukiye Gündoğan,
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.757599
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1507
2
ATIF
0
FAVORİ
1507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of emulsion formulation on characteristics of pea protein-stabilized oil-in-water emulsions
Yazarlar:
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.752703
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
1
ATIF
0
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MALTODEKSTRİN-NOHUT PROTEİNİ İZOLATI MATRİSİNDE KARABİBER TOHUMU YAĞININ PÜSKÜRTMELİ KURUTMA METODU İLE ENKAPSÜLASYONU
Yazarlar: Nadiye Pelin Mansuroğlu, Ebru Yazıcı, Sümeyra Önder,
Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.649969
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1417
2
ATIF
0
FAVORİ
1417
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI