avatar
Aslı Can Karaça Doç. Dr. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 4
7 Yayın
5 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

1978

0

1508

Mercimek Unu Kullanımının Glutensiz Kek Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Meltem Ece Gülhan, Aslı Can Karaça
DOI: 10.21205/deufmd.2023257403
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1352

0

1352

Fasulye Proteini İzolatının Çeşitli Gıda Ürünlerinin Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Elif Terzi, Merve Bilgintürk, Rukiye Gündoğan, Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.757599
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1507

0

1507

0

1127

MALTODEKSTRİN-NOHUT PROTEİNİ İZOLATI MATRİSİNDE KARABİBER TOHUMU YAĞININ PÜSKÜRTMELİ KURUTMA METODU İLE ENKAPSÜLASYONU
Yazarlar: Nadiye Pelin Mansuroğlu, Ebru Yazıcı, Sümeyra Önder, Aslı Can Karaça
DOI: 10.28948/ngumuh.649969
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1417

0

1417

Mercimek Proteini İzolatı ve Unu Kullanılarak Bitkisel Bazlı Fırıncılık Ürünlerinin Geliştirilmesi
Yazarlar: Burcu Utku, Arya Deniz Ayan, Zeynep Saliha Güneş, Aslı Can Karaça
DOI: 10.35193/bseufbd.644359
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2070

0

2070

Yayınlar

Mercimek Unu Kullanımının Glutensiz Kek Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Meltem Ece Gülhan, Aslı Can Karaça
DOI: 10.21205/deufmd.2023257403
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1352

6

0

1352

Fasulye Proteini İzolatının Çeşitli Gıda Ürünlerinin Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Elif Terzi, Merve Bilgintürk, Rukiye Gündoğan, Aslı Can Karaça
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.757599
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1507

2

0

1507

Effect of emulsion formulation on characteristics of pea protein-stabilized oil-in-water emulsions
DOI: 10.18466/cbayarfbe.752703
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1127

1

0

1127

MALTODEKSTRİN-NOHUT PROTEİNİ İZOLATI MATRİSİNDE KARABİBER TOHUMU YAĞININ PÜSKÜRTMELİ KURUTMA METODU İLE ENKAPSÜLASYONU
Yazarlar: Nadiye Pelin Mansuroğlu, Ebru Yazıcı, Sümeyra Önder, Aslı Can Karaça
DOI: 10.28948/ngumuh.649969
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1417

2

0

1417