Celale Kırkın Gözükırmızı profil resmi
Celale Kırkın Gözükırmızı Dr. Öğr. Üyesi İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 2
2 Yayın
4 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1669

2

1

1669

Yayınlar

0

509

Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1669

1

1669

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1669

2

1

1669