Celale Kırkın Gözükırmızı profil resmi
Celale Kırkın Gözükırmızı Dr. Öğr. Üyesi İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1154

1

1

1154

Yayınlar

0

20

Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1154

1

1154

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1154

1

1

1154

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.