Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mina Oktay
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Mina Oktay
,
Celale Kırkın Gözükırmızı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
1
ATIF
1
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Mina Oktay
,
Celale Kırkın Gözükırmızı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
1
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Mina Oktay
,
Celale Kırkın Gözükırmızı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
1
ATIF
1
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat