Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mina Oktay
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Mina Oktay
,
Celale Kırkın Gözükırmızı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1669
2
ATIF
1
FAVORİ
1669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Mina Oktay
,
Celale Kırkın Gözükırmızı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1669
1
FAVORİ
1669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Nohut ve bezelye konserve sularının vegan mayonez üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Mina Oktay
,
Celale Kırkın Gözükırmızı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1149631
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1669
2
ATIF
1
FAVORİ
1669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI