Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülay Özkan
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
6
6
Yayın
0
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-6375-1608
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Sürdürülebilir Gıda ve Tarımsal Atık Yönetimi
Yazarlar:
Gülay Özkan
,
Büşra Gültekin Subaşı
,
Senem Kamiloğlu Beştepe
,
Esra Çapanoğlu Güven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çevre İklim ve Sürdürülebilirlik
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7854
0
ATIF
1
FAVORİ
7854
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ultrases Önişleminin Malta Eriğinin Tepsili ve Dondurarak Kurutulması Sırasında Fenolik ve Antioksidanların Muhafazasına Etkisi
Yazarlar:
Manolya Eser Öner
,
Gülay Özkan
, İlayda Doğan,
Tuba Esatbeyoglu
,
Esra Çapanoğlu Güven
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1543478
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
317
0
FAVORİ
317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Jujuba (Ziziphus jujuba) Meyve Ekstraktının Ratlarda Etanol ile Oluşturulan Mide Ülzerine Karşı Gastroprotektif Etkileri
Yazarlar:
Ayhan Tanyeli
,
Mustafa Can Güler
,
Ersen Eraslan
,
Mehmet Ramazan Bozhüyük
,
Fazile Nur Ekinci Akdemir
,
Erdem Toktay
,
Nezahat Kurt
,
Gülay Özkan
,
Esra Çapanoğlu Güven
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Contemporary Medicine
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
409
0
FAVORİ
409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve-sebze işleme atıklarından biyobozunur ambalaj materyali üretimi
Yazarlar:
Beyzanur Yazıcı
,
Gülay Özkan
,
Esra Çapanoğlu Güven
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1685
0
FAVORİ
1685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gıda ve Tarımsal Atık Yönetimi
Yazarlar:
Gülay Özkan
,
Büşra Gültekin Subaşı
,
Senem Kamiloğlu Beştepe
,
Esra Çapanoğlu Güven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çevre İklim ve Sürdürülebilirlik
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7854
1
FAVORİ
7854
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Bitkisel İnfüzyonların In Vitro Sindirim Sırasında Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Gülay Özkan
,
Aliye Aras
,
Esra Çapanoğlu Güven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1106268
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
498
0
FAVORİ
498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİNKO-KLOROFİL TÜREVLERİNİN PEYNİR ALTI SUYU PROTEİNİ İLE EMÜLSİYON/SOĞUK JELLEŞME YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU
Yazarlar:
Gülay Özkan
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.321167
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1316
0
FAVORİ
1316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Çevre İklim ve Sürdürülebilirlik
Gıda
ITU Journal of Food Science and Technology
Journal of Apitherapy and Nature
Journal of Contemporary Medicine
Editörlük
ITU Journal of Food Science and Technology
Teknik Editör , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Yayınlar
Bazı Bitkisel İnfüzyonların In Vitro Sindirim Sırasında Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Gülay Özkan
,
Aliye Aras
,
Esra Çapanoğlu Güven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1106268
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
498
5
ATIF
0
FAVORİ
498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat