Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Dilara Devecioğlu
Arş. Gör.
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
0000-0001-6681-0944
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Sürdürülebilirliği
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Gıda yan ürünlerinin prebiyotik kaynağı olarak değerlendirilmesi
Yazarlar:
İrem Erdal
,
Simay Türkay
,
Dilara Devecioğlu
,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
470
0
ATIF
1
FAVORİ
470
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Enkapsüle Arı Ürünlerinin Antimikrobiyal Aktivitelerine Genel Bakış
Yazarlar:
İrem Kendir
,
Dilara Devecioğlu
,
Funda Karbancıoğlu Güler
,
Esra Çapanoğlu Güven
,
Gülay Özkan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
0
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda yan ürünlerinin prebiyotik kaynağı olarak değerlendirilmesi
Yazarlar:
İrem Erdal
,
Simay Türkay
,
Dilara Devecioğlu
,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
470
1
FAVORİ
470
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ITU Journal of Food Science and Technology
Editörlük
ITU Journal of Food Science and Technology
Mizanpaj Editörü , Sekreter
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Crossref atıf bulunmamaktadır.