Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Funda Karbancıoğlu Güler
Prof. Dr.
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
11
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
11
11
Yayın
6
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
0000-0001-6576-0084
23488716100
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Gıda yan ürünlerinin prebiyotik kaynağı olarak değerlendirilmesi
Yazarlar:
İrem Erdal
,
Simay Türkay
,
Dilara Devecioğlu
,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
423
0
ATIF
1
FAVORİ
423
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Marzipan Üretiminde Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi
Yazarlar:
Feyza Cüre
,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2025 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
71
0
FAVORİ
71
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enkapsüle Arı Ürünlerinin Antimikrobiyal Aktivitelerine Genel Bakış
Yazarlar:
İrem Kendir
,
Dilara Devecioğlu
,
Funda Karbancıoğlu Güler
,
Esra Çapanoğlu Güven
,
Gülay Özkan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
0
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda yan ürünlerinin prebiyotik kaynağı olarak değerlendirilmesi
Yazarlar:
İrem Erdal
,
Simay Türkay
,
Dilara Devecioğlu
,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
423
1
FAVORİ
423
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimikrobiyal Fotodinamik Terapi: Gıda Kaynaklı Patojenler için Yeni Konsept
Yazarlar:
Gökçe Gürün
,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.1365178
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
0
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü
Yazarlar: Ege Duraçe, Dilara Nur Dikmetaş,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
670
0
FAVORİ
670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mayalardan Pigment Eldesi
Yazarlar: Feyza Cüre,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
911
0
FAVORİ
911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Electrospinning on Antifungal Properties of Thyme and Cardamom Oils
Yazarlar:
Hilal Nur Temir
,
Funda Karbancıoğlu
,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
728
0
FAVORİ
728
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Growth And Ochratoxin A Production by Aspergillus carbonarius Isolated From Dried Figs In Aegean Region of Turkey Affected by Temperature And Water Activity
Yazarlar:
Ayşegül Mutlu-ingök
, Canel Elikoğlu, Hilal Nur Temir,
Funda Karbancıoğlu-güler
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.494882
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1140
0
FAVORİ
1140
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yazarlar:
Zehra Gulsunoglu
,
Meral Kilic-akyilmaz
,
Funda Karbancioglu-guler
, Katleen Raes
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1291
0
FAVORİ
1291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fabrication and Characterization of Polyvinyl Alcohol/Gelatin/ Silver Nanoparticle Nanocomposite Materials
Yazarlar:
Ayşen Aktürk
, Büşra Cenik, Zeliha Aydoğdu,
Melek Erol Taygun
,
Funda Karbancıoğlu Güler
,
Sadriye Küçükbayrak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1216
0
FAVORİ
1216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök,
Zehra Gülsünoğlu
,
Funda Karbancıoğlu-güler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.440286
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2727
0
FAVORİ
2727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Eurasian Journal of Food Science and Technology
ITU Journal of Food Science and Technology
Journal of Agricultural Sciences
Sakarya University Journal of Science
Editörlük
ITU Journal of Food Science and Technology
Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
International Journal of Secondary Metabolite
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Growth And Ochratoxin A Production by Aspergillus carbonarius Isolated From Dried Figs In Aegean Region of Turkey Affected by Temperature And Water Activity
Yazarlar:
Ayşegül Mutlu-ingök
, Canel Elikoğlu, Hilal Nur Temir,
Funda Karbancıoğlu-güler
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.494882
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1140
1
ATIF
0
FAVORİ
1140
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yazarlar:
Zehra Gulsunoglu
,
Meral Kilic-akyilmaz
,
Funda Karbancioglu-guler
, Katleen Raes
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1291
5
ATIF
0
FAVORİ
1291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök,
Zehra Gülsünoğlu
,
Funda Karbancıoğlu-güler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.440286
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2727
5
ATIF
0
FAVORİ
2727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat