Funda Karbancıoğlu Güler profil resmi
Funda Karbancıoğlu Güler Doç. Dr. ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın 9 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 9
9 Yayın
6 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY

Yayınlar

0

280

Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü
Yazarlar: Ege Duraçe, Dilara Nur Dikmetaş, Funda Karbancıoğlu Güler
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 305

0

305

Mayalardan Pigment Eldesi
Yazarlar: Feyza Cüre, Funda Karbancıoğlu Güler
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 560

0

560

0

577

0

1015

0

1043

Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök, Zehra Gülsünoğlu , Funda Karbancıoğlu-güler
DOI: 10.29130/dubited.440286
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2351

0

2351

Yayınlar

1

0

1015

Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1043

5

0

1043

Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök, Zehra Gülsünoğlu , Funda Karbancıoğlu-güler
DOI: 10.29130/dubited.440286
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2351

3

0

2351

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.