Funda Karbancıoğlu Güler profil resmi
Funda Karbancıoğlu Güler Prof. Dr. ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın 11 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 11
11 Yayın
6 Hakemlik
11 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

1

423

Yayınlar

0

71

0

697

Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü
Yazarlar: Ege Duraçe, Dilara Nur Dikmetaş, Funda Karbancıoğlu Güler
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 670

0

670

Mayalardan Pigment Eldesi
Yazarlar: Feyza Cüre, Funda Karbancıoğlu Güler
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 911

0

911

0

728

0

1140

0

1291

Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök, Zehra Gülsünoğlu , Funda Karbancıoğlu-güler
DOI: 10.29130/dubited.440286
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2727

0

2727

Yayınlar

1

0

1140

Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1291

5

0

1291

Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök, Zehra Gülsünoğlu , Funda Karbancıoğlu-güler
DOI: 10.29130/dubited.440286
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2727

5

0

2727

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.