Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Funda Karbancıoğlu Güler
Funda Karbancıoğlu Güler
Doç. Dr.
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
7
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
7
7
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
0000-0001-6576-0084
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayınlar
Biyokontrol Yaklaşımı ile Küflerin Kontrolü
Yazarlar: Ege Duraçe, Dilara Nur Dikmetaş,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
54
0
FAVORİ
54
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mayalardan Pigment Eldesi
Yazarlar: Feyza Cüre,
Funda Karbancıoğlu Güler
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
274
0
FAVORİ
274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Electrospinning on Antifungal Properties of Thyme and Cardamom Oils
Yazarlar:
Hilal Nur Temir
,
Funda Karbancıoğlu
,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
478
0
FAVORİ
478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Growth And Ochratoxin A Production by Aspergillus carbonarius Isolated From Dried Figs In Aegean Region of Turkey Affected by Temperature And Water Activity
Yazarlar:
Ayşegül Mutlu-ingök
, Canel Elikoğlu, Hilal Nur Temir,
Funda Karbancıoğlu-güler
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.494882
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
0
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yazarlar:
Zehra Gulsunoglu
,
Meral Kilic-akyilmaz
,
Funda Karbancioglu-guler
, Katleen Raes
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
0
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fabrication and Characterization of Polyvinyl Alcohol/Gelatin/ Silver Nanoparticle Nanocomposite Materials
Yazarlar:
Ayşen Aktürk
, Büşra Cenik, Zeliha Aydoğdu,
Melek Erol Taygun
,
Funda Karbancıoğlu Güler
,
Sadriye Küçükbayrak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1018
0
FAVORİ
1018
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök,
Zehra Gülsünoğlu
,
Funda Karbancıoğlu-güler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.440286
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2137
0
FAVORİ
2137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Eurasian Journal of Food Science and Technology
ITU Journal of Food Science and Technology
Journal of Agricultural Sciences
Sakarya University Journal of Science
Editörlük
ITU Journal of Food Science and Technology
Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
International Journal of Secondary Metabolite
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yazarlar:
Zehra Gulsunoglu
,
Meral Kilic-akyilmaz
,
Funda Karbancioglu-guler
, Katleen Raes
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
4
ATIF
0
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar: Dilara Nur Dikmetaş, Güliz Konuşur, Ayşegül Mutlu-ingök,
Zehra Gülsünoğlu
,
Funda Karbancıoğlu-güler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.440286
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2137
3
ATIF
0
FAVORİ
2137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat