Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Meral Kılıç Akyılmaz
Prof. Dr.
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
7
3
Yayın
2
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Dondurma Formülasyonunda Mikroalglerin Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yazarlar:
Büşra Yalçın
,
Senem Kamiloğlu Beştepe
,
Meral Kılıç Akyılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
167
0
FAVORİ
167
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yazarlar:
Zehra Gulsunoglu
,
Meral Kilic-akyilmaz
,
Funda Karbancioglu-guler
, Katleen Raes
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1046
0
FAVORİ
1046
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Meral Kılıç Akyılmaz
, Özer Atıl,
Zehra Gülsünoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1434
0
FAVORİ
1434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
ITU Journal of Food Science and Technology
Journal of Agricultural Sciences
Editörlük
ITU Journal of Food Science and Technology
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Production of Multiple Hydrolytic Enzymes by Black Aspergilli Isolated from Date and Grape
Yazarlar:
Zehra Gulsunoglu
,
Meral Kilic-akyilmaz
,
Funda Karbancioglu-guler
, Katleen Raes
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448264
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1046
5
ATIF
0
FAVORİ
1046
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Meral Kılıç Akyılmaz
, Özer Atıl,
Zehra Gülsünoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18050
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1434
2
ATIF
0
FAVORİ
1434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat