avatar
Senem Kamiloğlu Beştepe Doç. Dr. Bursa Uludag University
Yayın 8 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 15
8 Yayın
16 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Bursa Uludag University

Yayınlar

Dondurma işleminin mandalina polifenollerinin biyoerişilebilirliği üzerine etkisi
Yazarlar: Nurdan Özdemirli, Senem Kamiloğlu
DOI: 10.56833/gidaveyem.1279050
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 340

0

340

0

614

0

6058

0

1696

TAZE VE DONDURULMUŞ ELMALARDA VE ELMA POSASINDA POLİFENOL BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd19026
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1642

0

1642

0

1754

Kuru Meyvelerin Kuruyemişler ile Birlikte Tüketiminin Flavonoidlerin In VITRO Biyoyararlılığına Etkisinin İncelenmesi
Yazarlar: Senem Kamiloğlu , Ayça Ayfer Paslı, Esra Çapanoğlu, Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2287

0

2287

Yayınlar

Dondurma işleminin mandalina polifenollerinin biyoerişilebilirliği üzerine etkisi
Yazarlar: Nurdan Özdemirli, Senem Kamiloğlu
DOI: 10.56833/gidaveyem.1279050
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 340

1

0

340

2

0

614

2

0

1696

Bireysel Hızlı Dondurma İşlemi Basamaklarının Granny Smith Elmaların Polifenol İçeriği ve Antioksidan Kapasitesine Etkileri
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544066
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1754

2

0

1754

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.