Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Arzu Akpınar Bayizit
Doç.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
4
TR Dizin Atıf
1
5
Yayın
4
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-1898-1153
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Biyokimya ve Hücre Biyolojisi
Enzimler
Endüstriyel Biyoteknoloji
Mikrobiyoloji
Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayınlar
Farklı protein kaynaklarının salamın fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerine etkileri
Yazarlar:
Nalan Çırak
,
Muhammed Alpgiray Çelik
,
Kader Çetin
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Ertürk Bekar
,
Taha Turgut Ünal
,
Senem Kamiloğlu Beştepe
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1514670
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
115
0
FAVORİ
115
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiotic Fermentation and Organic Acid Profile in Milk Based Lactic Beverages Containing Potential Prebiotic Apple Constituents
Yazarlar:
Tülay Özcan
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Gökçe Keser
,
Melike Ciniviz
,
Abdullah Barat
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1138203
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
951
0
FAVORİ
951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of Biomass and γ-Linolenic Acid Production by Spirulina platensis Under Different Temperature and Nitrogen Regimes
Yazarlar:
Oya Irmak Şahin
,
Arzu Akpınar Bayizit
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bulletin of Biotechnology
DOI: 10.51539/biotech.1033573
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
391
0
FAVORİ
391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Palm Yağında 3-MCPD ve Glisidol Esterleri Oluşumuna Proses Şartlarının Etkisi
Yazarlar:
Aslıhan Elmas
,
Arzu Akpınar Bayizit
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1672
0
FAVORİ
1672
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gamların prebiyotik özellikleri
Yazarlar: Mervenur Kandil,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
,
Arzu Akpınar-bayizit
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1605
0
FAVORİ
1605
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bulletin of Biotechnology
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat