Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Berrak Delikanlı Kıyak
Dr.
Bursa Uludağ Üniversitezi İznik Meslek Yüksekokulu
Yayın
3
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0001-8093-3369
56805135500
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitezi İznik Meslek Yüksekokulu
Yayınlar
Glutensiz süt bazlı tatlıda Çam sakızının (Picea orientalis (L.) Link) kullanımı
Yazarlar:
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.25092/baunfbed.1389567
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
307
0
FAVORİ
307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Covid-19 sonrası normalleşmede tüketicilerin probiyotik süt ürünlerine yönelik tutumları
Yazarlar:
Berrak Delikanlı Kıyak
,
İlkay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1368850
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiotic Fermentation and Organic Acid Profile in Milk Based Lactic Beverages Containing Potential Prebiotic Apple Constituents
Yazarlar:
Tülay Özcan
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Gökçe Keser
,
Melike Ciniviz
,
Abdullah Barat
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1138203
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1275
0
FAVORİ
1275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Apitherapy and Nature
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Probiotic Fermentation and Organic Acid Profile in Milk Based Lactic Beverages Containing Potential Prebiotic Apple Constituents
Yazarlar:
Tülay Özcan
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Gökçe Keser
,
Melike Ciniviz
,
Abdullah Barat
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1138203
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1275
1
ATIF
0
FAVORİ
1275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat