Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tülay Özcan
Prof. Dr.
Uludağ Üniversitesi
Yayın
15
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
75
15
Yayın
18
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
75
TR Dizin Atıf
0000-0002-0223-3807
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Yoğurt
Peynir
Dondurma
Tereyağı
Kefir
Probiyotik
Prebiyotik
Yağ İkameleri
Şeker İkameleri
Fonksiyonel Beslenme
Reoloji
Tekstür
Kurum
Uludağ Üniversitesi
Popüler Yayınları
Vejetaryen Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Tülay Özcan
, Serap Baysal
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31839
0
ATIF
1
FAVORİ
31839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente süt kreması ve özellikleri
Yazarlar:
Tülay Özcan
, Miray Özcan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22008
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2370
0
ATIF
1
FAVORİ
2370
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri
Yazarlar:
Nihal Kanat
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1122835
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1075
0
ATIF
1
FAVORİ
1075
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Glutensiz süt bazlı tatlıda Çam sakızının (Picea orientalis (L.) Link) kullanımı
Yazarlar:
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.25092/baunfbed.1389567
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
118
0
FAVORİ
118
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri
Yazarlar:
Nihal Kanat
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1122835
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1075
1
FAVORİ
1075
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kahve nutrasötik bileşenlerinin ve kafeinin enerji regülasyonu ve egzersiz performansı üzerine etkisi
Yazarlar: Leyla Erul,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2116
0
FAVORİ
2116
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiotic Fermentation and Organic Acid Profile in Milk Based Lactic Beverages Containing Potential Prebiotic Apple Constituents
Yazarlar:
Tülay Özcan
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Gökçe Keser
,
Melike Ciniviz
,
Abdullah Barat
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1138203
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
982
0
FAVORİ
982
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif
Yazarlar:
Gökçe Keser
,
Barış Kıyma
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
734
0
FAVORİ
734
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente süt kreması ve özellikleri
Yazarlar:
Tülay Özcan
, Miray Özcan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22008
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2370
1
FAVORİ
2370
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Endüstrisi Atıklarının Çevresel Etkileri ve Biyoteknolojik Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Tülay Özcan
, Buket Tuğçe Harputlugil
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3971
0
FAVORİ
3971
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinin Mikro Yapısının Oluşumunda Süt Proteinlerinin Önemi
Yazarlar:
Tuğçe Özdemir
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7086
0
FAVORİ
7086
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar
Yazarlar:
Tülay Özcan
, Ezgi Eroğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5603
0
FAVORİ
5603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Nutrasötik Bileşenler
Yazarlar: Saliha Karaman,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
287
0
FAVORİ
287
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynirde Tuz Oranının*Azaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)
Yazarlar: Halil Rıza Avcı,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
141
0
FAVORİ
141
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gamların prebiyotik özellikleri
Yazarlar: Mervenur Kandil,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
,
Arzu Akpınar-bayizit
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1629
0
FAVORİ
1629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vejetaryen Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Tülay Özcan
, Serap Baysal
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31839
1
FAVORİ
31839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi
Yazarlar: Abdullah Barat,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.389331
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1585
0
FAVORİ
1585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda İşleme Yöntemlerinin Gıda Alerjenitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Tülay Özcan
, Berrak Delikanlı, Eda Yıldız
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8500
0
FAVORİ
8500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Journal of Agricultural Sciences
Kocatepe Veteriner Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Research in Agricultural Sciences
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi
Yazarlar: Abdullah Barat,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.389331
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1585
7
ATIF
0
FAVORİ
1585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat