Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Lütfiye Yılmaz Ersan
Prof.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
11
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
2
11
Yayın
9
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0002-8482-5055
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Popüler Yayınları
Fonksiyonel Beslenmede Bademin Önemi
Yazarlar: Esra Topçuoğlu,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4853
0
ATIF
1
FAVORİ
4853
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçecek Sektöründe Yükselen Yeni Trend: Süt Benzeri Bitkisel Bazlı İçecekler
Yazarlar:
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
İlay Bengü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3633
0
ATIF
1
FAVORİ
3633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri
Yazarlar:
Nihal Kanat
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1122835
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1143
0
ATIF
1
FAVORİ
1143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yeni Nesil Fonksiyonel Bileşenler Olarak Postbiyotikler ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Merve Özbay
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1485713
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
231
0
FAVORİ
231
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri
Yazarlar:
Nihal Kanat
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1122835
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1143
1
FAVORİ
1143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiotic Fermentation and Organic Acid Profile in Milk Based Lactic Beverages Containing Potential Prebiotic Apple Constituents
Yazarlar:
Tülay Özcan
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Gökçe Keser
,
Melike Ciniviz
,
Abdullah Barat
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1138203
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1015
0
FAVORİ
1015
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Günlük diyette peynir tüketimi ile tuz alımının azaltılmasına yönelik güncel yaklaşımlar
Yazarlar:
Nihal Kanat
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.25092/baunfbed.1170699
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
936
0
FAVORİ
936
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçecek Sektöründe Yükselen Yeni Trend: Süt Benzeri Bitkisel Bazlı İçecekler
Yazarlar:
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
İlay Bengü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3633
1
FAVORİ
3633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Beslenmede Bademin Önemi
Yazarlar: Esra Topçuoğlu,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4853
1
FAVORİ
4853
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Lütfiye Yılmaz Ersan
, Esra Topçuoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4371
0
FAVORİ
4371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Salep tozunun bifidojenik etkisi
Yazarlar: Buse Usta Gorgun,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.444569
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1095
0
FAVORİ
1095
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gamların prebiyotik özellikleri
Yazarlar: Mervenur Kandil,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
,
Arzu Akpınar-bayizit
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1655
0
FAVORİ
1655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi
Yazarlar:
Lütfiye Yılmaz-ersan
, Tülay Özcan, Arzu Akpınar-bayizit, Berrak Delikanlı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2390
0
FAVORİ
2390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biyolojik Detoksifikasyon ve Probiyotikler
Yazarlar: Gizem Omak, Tülay Özcan,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5100
0
FAVORİ
5100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Salep tozunun bifidojenik etkisi
Yazarlar: Buse Usta Gorgun,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.444569
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1095
2
ATIF
0
FAVORİ
1095
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat