About
About
Trends
DOI Service
Subjects
Journals
Publishers
All
University
Government
TRH
Association
Foundation
Trade Association
Company
Person
Union
Researchers
Journal Wizard
Help
Announcements
Developments
Roadmap
English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
Lütfiye Yılmaz Ersan
Prof.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Publication
11
Review
9
CrossRef Cited
2
11
Publication
9
Review
2
CrossRef Cited
0000-0002-8482-5055
Follow
Following
Edit My Profile
Followers
Following
Summary
Publications
Peer Review
Cited
Research Fields
Food Sciences
Institution
Bursa Uludağ Üniversitesi
Popular Publications
The Importance of Almond in Functional Nutrition
Authors: Esra Topçuoğlu,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Published: 2020 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
CITED
0
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
5097
0
CITED
1
FAVORITE
5097
TOTAL DOWNLOAD COUNT
İçecek Sektöründe Yükselen Yeni Trend: Süt Benzeri Bitkisel Bazlı İçecekler
Authors:
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
İlay Bengü
Published: 2022 ,
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
DOI: -
CITED
0
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
4214
0
CITED
1
FAVORITE
4214
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Functional Effects of Spices Used in Fortification of Dairy Products
Authors:
Nihal Kanat
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
Published: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1122835
CITED
0
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1307
0
CITED
1
FAVORITE
1307
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Publications
Postbiotics as Next-Generation Functional Components and Their Bioactive Properties
Authors:
Merve Özbay
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Published: 2024 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1485713
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
846
0
FAVORITE
846
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Functional Effects of Spices Used in Fortification of Dairy Products
Authors:
Nihal Kanat
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
Published: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1122835
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1307
1
FAVORITE
1307
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Probiotic Fermentation and Organic Acid Profile in Milk Based Lactic Beverages Containing Potential Prebiotic Apple Constituents
Authors:
Tülay Özcan
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Gökçe Keser
,
Melike Ciniviz
,
Abdullah Barat
Published: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1138203
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1085
0
FAVORITE
1085
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Novel approaches to reduce salt intake with cheese consumption in daily diet
Authors:
Nihal Kanat
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Published: 2023 ,
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.25092/baunfbed.1170699
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1048
0
FAVORITE
1048
TOTAL DOWNLOAD COUNT
İçecek Sektöründe Yükselen Yeni Trend: Süt Benzeri Bitkisel Bazlı İçecekler
Authors:
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
İlay Bengü
Published: 2022 ,
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
4214
1
FAVORITE
4214
TOTAL DOWNLOAD COUNT
The Importance of Almond in Functional Nutrition
Authors: Esra Topçuoğlu,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Published: 2020 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
5097
1
FAVORITE
5097
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri
Authors:
Lütfiye Yılmaz Ersan
, Esra Topçuoğlu
Published: 2019 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
4578
0
FAVORITE
4578
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Bifidogenic effect of salep powder
Authors: Buse Usta Gorgun,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Published: 2019 ,
Harran Journal of Agricultural and Food Science
DOI: 10.29050/harranziraat.444569
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1167
0
FAVORITE
1167
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Gamların prebiyotik özellikleri
Authors: Mervenur Kandil,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Tülay Özcan
,
Arzu Akpınar-bayizit
Published: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1713
0
FAVORITE
1713
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi
Authors:
Lütfiye Yılmaz-ersan
, Tülay Özcan, Arzu Akpınar-bayizit, Berrak Delikanlı
Published: 2016 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
2448
0
FAVORITE
2448
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Biyolojik Detoksifikasyon ve Probiyotikler
Authors: Gizem Omak, Tülay Özcan,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Published: 2016 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
5169
0
FAVORITE
5169
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Articles published in
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Harran Journal of Agricultural and Food Science
Journal of Agricultural Sciences
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Reviews
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Kirklareli University Journal of Engineering and Science
The Journal of Food
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Publications
Bifidogenic effect of salep powder
Authors: Buse Usta Gorgun,
Lütfiye Yılmaz Ersan
Published: 2019 ,
Harran Journal of Agricultural and Food Science
DOI: 10.29050/harranziraat.444569
CITED
2
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1167
2
CITED
0
FAVORITE
1167
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.
Start Tour