Harran Journal of Agricultural and Food Science
Cover Image
Submit Article Send Reviewer Request Aim & Scope Author Guidelines Ethical Principles and Publication Policy Last Issue Editorial Board Contact Archive
...
Login
ISSN 2148-5003 | e-ISSN 2587-1358 | Period Quarterly | Founded: 1997 | Publisher Harran University |


10320

Harran Journal of Agricultural and Food Science

ISSN 2148-5003 | e-ISSN 2587-1358 | Period Quarterly | Founded: 1997 | Publisher Harran University |
Cover Image


10320

Volume 25 - Issue 2 - Jun 23, 2021
  1. Effects of shear and cooling rates on the crystallization behavior of cocoa butter
    Pages 120 - 130
    Gülten ŞEKEROĞLU, Ahmet KAYA
  2. Determination of optimum reaction and process control parameters of starch conversion in maltose syrup production
    Pages 131 - 150
    Sema Nur ÇİNÇİK, Fatih BALCI, Mustafa BAYRAM
  3. Physical, physicochemical (technological) and chemical characteristics of common bread wheat (Triticum aestivum L.) varieties grown in Mardin region of Turkey
    Pages 151 - 162
    Ali YILDIRIM, Önder DEGER
  4. Kalorisi azaltılmış mor reyhan soğuk çayı üretimi
    Pages 163 - 171
    Esmanur KARATAŞOĞLU, Emine DEMİREL, Tülay ŞAHİN, Serap BERKTAŞ, Mustafa ÇAM
  5. Mısır unu ilavesinin pandispanya tipi keklerin morfogeometrik, fonksiyonel ve tekstürel özelliklerine etkisi
    Pages 172 - 184
    Mehmet KÖTEN, Ahmet Sabri ÜNSAL
  6. Overwintering insect (Arthropoda: Insecta) biodiversity in pistachio orchards of the Middle Euphrates Valley, Turkey
    Pages 185 - 192
    Yeliz SABUNCU, Mehmet MAMAY, İnanç ÖZGEN
  7. Adana ve Osmaniye illeri yerfıstığı üretim alanlarında Yeşilkurt, Helicoverpa armigera (Hübner) (Lepidoptera: Noctuidae)’nın yaygınlığı, bulaşıklık oranları ve popülasyon değişimi
    Pages 193 - 203
    Mahmut BADEMCİ, Erdal SERTKAYA
  8. Detection and molecular characterization of phytoplasmas based on 16s rDNA gene region by phylogenetic and in silico RFLP analysis of local grapevine cultivars in Şanlıurfa and Adıyaman
    Pages 204 - 213
    Eray ŞİMŞEK, Mehmet GÜLDÜR
  9. Iğdır yöresinde yetiştirilen ‘Teberze’ ve ‘Ağerik’ kayısı (Prunus armeniaca L.) çeşitlerine ait detaylı meyve kalite içerikleri
    Pages 214 - 224
    Mehmet Ali SARİDAS, Erdal AĞCAM
  10. Samsun Tekkeköy ilçesindeki süt sığırcılık işletmelerinin yapısal özellikleri ve hijyen koşulları
    Pages 225 - 233
    Ali KAYGISIZ, İhsan ÖZKAN
  11. Bağcılıkta farklı terbiye sistemlerinin karşılaştırılması
    Pages 234 - 243
    Remziye ÖZEL, Baver ESER
  12. Farklı demir (Fe) formu uygulamalarının ekmeklik ve makarnalık buğday çeşitlerinin tane Fe konsantrasyonuna etkisi
    Pages 244 - 253
    Selçuk UYSAL, Halil ERDEM, Cabir Çağrı GENCE
  13. Lavanta (Lavandula angustifolia Mill.)’da çelikle çoğaltmada uygun çelik tipi ve IBA dozunun belirlenmesi
    Pages 254 - 264
    Ebru ÇİÇEK, Abdulhabip ÖZEL
  14. Bazı makarnalık buğday genotiplerinde (Triticum durum L.) artan su stresinde morfolojik ve fizyolojik tepkilerin incelenmesi
    Pages 265 - 278
    Büşra AKIN, Merve BAYHAN, Remzi ÖZKAN, Prof. Dr. Cuma AKINCI
Indexes and Platforms
The first name of our journal

Journal of the Faculty of Agriculture

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi