Harran Journal of Agricultural and Food Science
EN
Turkish
English
Submit Article
Send Reviewer Request
Aim & Scope
Author Guidelines
Ethical Principles and Publication Policy
Last Issue
Archive
Editorial Board
Contact
...
Login
ISSN
2148-5003 |
e-ISSN
2587-1358 |
Period
Quarterly |
Founded:
1997 |
Publisher
Harran University |
TR Dizin Citation Count
Indexing and Abstracting
About
Instruction for Authors
Copyright Release Form
Harran Journal of Agricultural and Food Science
ISSN
2148-5003 |
e-ISSN
2587-1358 |
Period
Quarterly |
Founded:
1997 |
Publisher
Harran University |
TR Dizin Citation Count
Issues
2020
Volume: 24 Issue: 4
Volume: 24 Issue: 3
Volume: 24 Issue: 2
Volume: 24 Issue: 1
2019
Volume: 23 Issue: 4
Volume: 23 Issue: 3
Volume: 23 Issue: 2
Volume: 23 Issue: 1
2018
Volume: 22 Issue: 4
Volume: 22 Issue: 3
Volume: 22 Issue: 2
Volume: 22 Issue: 1
2017
Volume: 21 Issue: 4
Volume: 21 Issue: 3
Volume: 21 Issue: 2
Volume: 21 Issue: 1
2016
Volume: 20 Issue: 4
Volume: 20 Issue: 3
Volume: 20 Issue: 2
Volume: 20 Issue: 1
Last Issue
Volume 24 - Issue 4 - Dec 16, 2020
Population development and infestation rate of Tomato Leafminer [Tuta absoluta (Meyrick, 1917) (Lepidoptera: Gelechiidae)] in tomato and eggplant greenhouses in Absheron region of Azerbaijan
Pages 372 - 380
Gulnar GAHRAMANOVA, Mehmet MAMAY
Armut pisillidi [Cacopsylla pyri L. (Hemiptera: Psyllidae)]’ne karşı farklı dalga boylarındaki sarı yapışkan tuzakların çekim etkinliğinin araştırılması
Pages 381 - 390
Akif Emre KAVAK, İ̇nanç ÖZGEN, Yunus GÜRAL
Quality and microbial inactivation of powdered Irvingia gabonensis using moringa and different storage materials
Pages 391 - 400
Musliu SUNMONU, Adeshina FADEYİBİ, Olawale OLABANJO
Rehydration and drying kinetics of ultrasound pretreated microwave dried olive slices using peleg’s model
Pages 401 - 408
Alev Yüksel AYDAR
Microbiological, physicochemical, textural and volatile characteristics of traditional kashar cheese produced in Muş
Pages 409 - 419
Sefa IŞIK, Fatih BOZKURT, Senem GUNER, Sümeyra IŞIK, Zeynal TOPALCENGİZ
Quality characteristics of some durum wheat varieties grown in Southeastern Anatolia Region of Turkey (GAP)
Pages 420 - 431
Ali YILDIRIM, Ahmet ATASOY
Bazı Kolza (Brassica napus L.) Çeşitlerinin Kırşehir Ekolojik Koşullarında Verim ve Verim Performanslarının Değerlendirilmesi
Pages 432 - 439
İsmail DEMİR
Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi
Pages 440 - 446
Yasin Emre ÖZTÜRK, Erdem GÜLÜMSER, Hanife MUT, Uğur BAŞARAN, Medine ÇOPUR DOĞRUSÖZ
Farklı gama ışını dozları uygulanmış bazı nohut çeşitlerinin M2 generasyonunda morfo-agronomik özelliklerinin belirlenmesi
Pages 447 - 457
Kübra DEMİRCİOĞLU, Mehmet YAĞMUR
Determination of fruit growth and fruit peel and aril colors in different pomegranate genotypes
Pages 458 - 466
Serdar TÜRKER
Biber üreticilerinin iyi tarım uygulamaları hakkında farkındalık düzeylerinin belirlenmesi
Pages 467 - 474
Müzeyyen AKKOYUN, Remziye ÖZEL
Zeytin (Olea europaea) meyvesindeki bitki besin maddelerinin değişimi
Pages 475 - 483
Tülin PEKCAN, Erol AYDOĞDU, Hatice Sevim TURAN
Gaziantep ilinde keçi işletmelerinden toplanan çiğ süt örneklerinde somatik hücre sayısının AB kriterleri bakımından değerlendirilmesi
Pages 484 - 489
Ali KAYGISIZ
Elma depolama tesislerinde yapı ve yalıtım malzemesi kullanımının değerlendirilmesi
Pages 490 - 499
Halil İ̇brahim YILMAZ, Sezgin ÇANKAYA
...
Profile
Dashboard
Logout
Login
Submit Article
Send Reviewer Request
Aim & Scope
Author Guidelines
Ethical Principles and Publication Policy
Archive
Editorial Board
Contact
Indexing and Abstracting
About
Instruction for Authors
Copyright Release Form
Indexes and Platforms
TR Dizin
The first name of our journal
Journal of the Faculty of Agriculture
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi