Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gökçe Keser
Dr.
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Kurum
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
Yazarlar:
Binnur Kaptan
,
Gökçe Keser
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4317
2
ATIF
1
FAVORİ
4317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Probiotic Fermentation and Organic Acid Profile in Milk Based Lactic Beverages Containing Potential Prebiotic Apple Constituents
Yazarlar:
Tülay Özcan
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Gökçe Keser
,
Melike Ciniviz
,
Abdullah Barat
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1138203
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1346
0
FAVORİ
1346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif
Yazarlar:
Gökçe Keser
,
Barış Kıyma
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1018
0
FAVORİ
1018
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
Yazarlar:
Binnur Kaptan
,
Gökçe Keser
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4317
1
FAVORİ
4317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Probiotic Fermentation and Organic Acid Profile in Milk Based Lactic Beverages Containing Potential Prebiotic Apple Constituents
Yazarlar:
Tülay Özcan
,
Lütfiye Yılmaz Ersan
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Berrak Delikanlı Kıyak
,
Gökçe Keser
,
Melike Ciniviz
,
Abdullah Barat
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1138203
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1346
1
ATIF
0
FAVORİ
1346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
Yazarlar:
Binnur Kaptan
,
Gökçe Keser
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4317
2
ATIF
1
FAVORİ
4317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat