Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Binnur Kaptan Günüç
Dr. Öğr. Üyesi
Tekirdağ Namık Kemal University
Yayın
8
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
2
8
Yayın
10
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0002-6268-7245
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
Tekirdağ Namık Kemal University
Popüler Yayınları
Beyaz Peynir Üretiminde Farklı Pastörizasyon Düzeylerinin Peynir Niteliklerine Olan Etkisi (İngilizce)
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen,
Binnur Kaptan
, M. Ayhan Somanlıoğlu
Yayın Bilgisi: 1996 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
938
0
ATIF
1
FAVORİ
938
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Peynir Sütüne Uygulanan Pastörizasyon Normlarının Teleme ve Peyniraltı Suyu Niteliklerine Etkisi
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, M. Ayhan Osmanlıoğlu,
Binnur Kaptan
Yayın Bilgisi: 1995 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3705
0
ATIF
1
FAVORİ
3705
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trakya Bölgesinde Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar: B. E. Öztürk, B. E. Öztürk,
B. Kaptan
, O. Şimşek, O. Şimşek
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
833
0
ATIF
1
FAVORİ
833
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of The Effects of Different Amino Acids, Sodium Formate and Their Combinations on Some Growth Characteristics of Mixed and Single Cell Cultures of Yoghurt Bacteria
Yazarlar:
S. Kurultay Ö. Öksüz B. Kaptan
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
859
0
ATIF
1
FAVORİ
859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ev Yapımı Küp Peynirinde Listeria spp ve L. monocytogenes Yaygınlığı
Yazarlar:
Binnur Kaptan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1058
0
ATIF
1
FAVORİ
1058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Nanotechnological Applications in Current Innovative Approaches in Dairy Technology- A review
Yazarlar:
Binnur Kaptan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1505367
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
310
0
FAVORİ
310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
Yazarlar:
Binnur Kaptan
,
Gökçe Keser
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3892
1
FAVORİ
3892
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Environmental Factors on Heavy Metal and Mineral Compositions of Raw Milk and Water Samples
Yazarlar:
Binnur Kaptan
, Ertuğrul Bilgücü,
İbrahim Palabıyık
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1932
1
FAVORİ
1932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ev Yapımı Küp Peynirinde Listeria spp ve L. monocytogenes Yaygınlığı
Yazarlar:
Binnur Kaptan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1058
1
FAVORİ
1058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trakya Bölgesinde Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar: B. E. Öztürk, B. E. Öztürk,
B. Kaptan
, O. Şimşek, O. Şimşek
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
833
1
FAVORİ
833
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of The Effects of Different Amino Acids, Sodium Formate and Their Combinations on Some Growth Characteristics of Mixed and Single Cell Cultures of Yoghurt Bacteria
Yazarlar:
S. Kurultay Ö. Öksüz B. Kaptan
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
859
1
FAVORİ
859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Peynir Üretiminde Farklı Pastörizasyon Düzeylerinin Peynir Niteliklerine Olan Etkisi (İngilizce)
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen,
Binnur Kaptan
, M. Ayhan Somanlıoğlu
Yayın Bilgisi: 1996 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
938
1
FAVORİ
938
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Peynir Sütüne Uygulanan Pastörizasyon Normlarının Teleme ve Peyniraltı Suyu Niteliklerine Etkisi
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, M. Ayhan Osmanlıoğlu,
Binnur Kaptan
Yayın Bilgisi: 1995 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3705
1
FAVORİ
3705
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Gıda
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
Yazarlar:
Binnur Kaptan
,
Gökçe Keser
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3892
2
ATIF
1
FAVORİ
3892
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat