Binnur Kaptan Günüç profil resmi
Binnur Kaptan Günüç Dr. Öğr. Üyesi Tekirdağ Namık Kemal University
Yayın 8 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 3
8 Yayın
11 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

Tekirdağ Namık Kemal University

Popüler Yayınları

Beyaz Peynir Üretiminde Farklı Pastörizasyon Düzeylerinin Peynir Niteliklerine Olan Etkisi (İngilizce)
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, Binnur Kaptan , M. Ayhan Somanlıoğlu
Yayın Bilgisi: 1996 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1107

0

1

1107

Beyaz Peynir Sütüne Uygulanan Pastörizasyon Normlarının Teleme ve Peyniraltı Suyu Niteliklerine Etkisi
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, M. Ayhan Osmanlıoğlu, Binnur Kaptan
Yayın Bilgisi: 1995 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4068

0

1

4068

Trakya Bölgesinde Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar: B. E. Öztürk, B. E. Öztürk, B. Kaptan , O. Şimşek, O. Şimşek
Yayın Bilgisi: 2012 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 957

0

1

957

Ev Yapımı Küp Peynirinde Listeria spp ve L. monocytogenes Yaygınlığı
Yayın Bilgisi: 2016 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1210

0

1

1210

Yayınlar

Nanotechnological Applications in Current Innovative Approaches in Dairy Technology- A review
Yayın Bilgisi: 2025 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1505367
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1656

1

1656

Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4306

1

4306

1

2025

1

1210

Trakya Bölgesinde Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar: B. E. Öztürk, B. E. Öztürk, B. Kaptan , O. Şimşek, O. Şimşek
Yayın Bilgisi: 2012 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 957

1

957

Beyaz Peynir Üretiminde Farklı Pastörizasyon Düzeylerinin Peynir Niteliklerine Olan Etkisi (İngilizce)
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, Binnur Kaptan , M. Ayhan Somanlıoğlu
Yayın Bilgisi: 1996 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1107

1

1107

Beyaz Peynir Sütüne Uygulanan Pastörizasyon Normlarının Teleme ve Peyniraltı Suyu Niteliklerine Etkisi
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, M. Ayhan Osmanlıoğlu, Binnur Kaptan
Yayın Bilgisi: 1995 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4068

1

4068

Yayınlar

Nanotechnological Applications in Current Innovative Approaches in Dairy Technology- A review
Yayın Bilgisi: 2025 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1505367
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1656

1

1

1656

Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4306

2

1

4306

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.