İbrahim Palabıyık profil resmi
İbrahim Palabıyık Prof. Dr. NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayın 10 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 7
10 Yayın
9 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

NAMIK KEMAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

1

1963

Yayınlar

0

873

0

1140

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3529

0

3529

0

577

0

1580

1

1963

Yayınlar

3

0

805

2

0

873

1

0

1140

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3529

1

0

3529

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.