İbrahim Palabıyık profil resmi
İbrahim Palabıyık Prof. Dr. NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayın 10 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 4
10 Yayın
9 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

NAMIK KEMAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

1

1875

Yayınlar

0

735

0

687

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3248

0

3248

0

509

0

1445

1

1875

Yayınlar

2

0

646

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3248

1

0

3248

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.