İbrahim Palabıyık profil resmi
İbrahim Palabıyık Prof. Dr. NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayın 10 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 9
10 Yayın
10 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
9 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

NAMIK KEMAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

1

2025

Yayınlar

0

1110

0

1369

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3795

0

3795

0

645

0

1729

1

2025

Yayınlar

1

0

552

3

0

1002

3

0

1110

1

0

1369

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3795

1

0

3795

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.