Ezgi Karpuz profil resmi
Ezgi Karpuz Yüksek Lisans TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Propolis Püskürtülmüş Ambalaj Filmlerin Antibakteriyel Aktiviteleri
Yazarlar: Gizem Bayatbalay, Ezgi Karpuz , İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.927633
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1236

0

1236

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

0

534

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.