Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Gülcü
Dr.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkesir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
5
4
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-7862-7733
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkesir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Yayınlar
Bioactive Properties Of Commercial Reishi Mushroom Products In Powder Form
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
Didem Sözeri Atik
,
İbrahim Palabıyık
,
Mehmet Gülcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.754131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
767
0
FAVORİ
767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Italia Üzüm Çeşidinde Salkımlarda Torbalama Uygulamalarının Olgunluk, Verim ve Kalite Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Onur Ergönül
,
Serkan Aydın
,
Cengiz Özer
,
Zeliha Orhan Özalp
, Ahmet Yaşasın,
Mehmet Gülcü
,
İlknur Korkutal
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.712306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1196
0
FAVORİ
1196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Milli Koleksiyon Bağında Bulunan Çanakkale Üzüm Çeşitlerinin Üzüm Suyuna Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mehmet Gülcü
, Levent Taşeri, Figen Dağlıoğlu, Fehmi Yayla, Yılmaz Boz, Behiç Akman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
924
0
FAVORİ
924
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI ÜZÜM SUYU ÜRETİM SÜRECİNDE RESVERATROL MİKTARI VE BİYOAKTİF ÖZELLİKLERDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
Mehmet Gülcü
,
Figen Dağlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17110
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3338
0
FAVORİ
3338
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
KIRMIZI ÜZÜM SUYU ÜRETİM SÜRECİNDE RESVERATROL MİKTARI VE BİYOAKTİF ÖZELLİKLERDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
Mehmet Gülcü
,
Figen Dağlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17110
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3338
3
ATIF
0
FAVORİ
3338
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat