avatar
Mehmet Gülcü Dr. Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkesir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 6
4 Yayın
5 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
6 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Gıda Teknolojileri Gıda Bilimleri (Diğer)

Kurum

Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkesir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü

Yayınlar

0

1052

Milli Koleksiyon Bağında Bulunan Çanakkale Üzüm Çeşitlerinin Üzüm Suyuna Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet Gülcü , Levent Taşeri, Figen Dağlıoğlu, Fehmi Yayla, Yılmaz Boz, Behiç Akman
Yayın Bilgisi: 2018 , ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1028

0

1028

0

3676

Yayınlar

3

0

1052

KIRMIZI ÜZÜM SUYU ÜRETİM SÜRECİNDE RESVERATROL MİKTARI VE BİYOAKTİF ÖZELLİKLERDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17110
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3676

3

0

3676

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.