avatar
Mehmet Gülcü Dr. Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkesir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 5
4 Yayın
5 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Gıda Bilimleri (Diğer)

Kurum

Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkesir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü

Yayınlar

0

767

Milli Koleksiyon Bağında Bulunan Çanakkale Üzüm Çeşitlerinin Üzüm Suyuna Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet Gülcü , Levent Taşeri, Figen Dağlıoğlu, Fehmi Yayla, Yılmaz Boz, Behiç Akman
Yayın Bilgisi: 2018 , ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 924

0

924

0

3338

Yayınlar

KIRMIZI ÜZÜM SUYU ÜRETİM SÜRECİNDE RESVERATROL MİKTARI VE BİYOAKTİF ÖZELLİKLERDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17110
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3338

3

0

3338

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.