Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Didem Sözeri Atik
Arş. Gör.
NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
2
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayınlar
Laktik Asit Bazlı Propolis İlavesinin Taze Çilek Suyunun Raf Ömrüne Etkisi
Yazarlar:
Merve Gözde Albaş
,
Başak Gürbüz
,
Esra Bölük
,
Didem Sözeri Atik
,
Murat Velioglu
,
İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1078584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
685
0
FAVORİ
685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bioactive Properties Of Commercial Reishi Mushroom Products In Powder Form
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
Didem Sözeri Atik
,
İbrahim Palabıyık
,
Mehmet Gülcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.754131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
774
0
FAVORİ
774
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Laktik Asit Bazlı Propolis İlavesinin Taze Çilek Suyunun Raf Ömrüne Etkisi
Yazarlar:
Merve Gözde Albaş
,
Başak Gürbüz
,
Esra Bölük
,
Didem Sözeri Atik
,
Murat Velioglu
,
İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1078584
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
685
3
ATIF
0
FAVORİ
685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat