Nevzat KONAR ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 3
4 Yayın
4 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

436

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HELAL İÇECEK AROMALARI: TURUNÇGİL ÖRNEĞİ
Yazarlar: Nevzat KONAR , Seçil ŞENOCAK, Naike Neslihan ÜNLÜTÜRK, Hasan YETİM
Yayın Bilgisi: 2019 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1287

0

ATIF

0

FAVORİ

1287

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
βv TOHUMLAMA TEKNİĞİNİN ALTERNATİF PRE-KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ OLARAK SİNBİYOTİK SÜTLÜ ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Ömer Said TOKER , Haniyeh Rasouli Pirouzian, Nevzat Konar , Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18020
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1134

3

ATIF

0

FAVORİ

1134

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

194

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.