Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nevzat Konar
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
6
4
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Şirin Oba
,
Ömer Said Toker
,
Haniyeh Rasouli Pirouzian
,
İbrahim Palabıyık
,
Nevzat Konar
,
Nevzat Artık
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HELAL İÇECEK AROMALARI: TURUNÇGİL ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Nevzat Konar
, Seçil Şenocak, Naike Neslihan Ünlütürk,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2191
0
FAVORİ
2191
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
βv TOHUMLAMA TEKNİĞİNİN ALTERNATİF PRE-KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ OLARAK SİNBİYOTİK SÜTLÜ ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ömer Said Toker
, Haniyeh Rasouli Pirouzian,
Nevzat Konar
, Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1614
0
FAVORİ
1614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Genetik Modifikasyon ve Türk Tüketiciler - Kentli Tüketicilerin Genetik Modifiye Organizma ve Gıdalara Yönelik Tutumları
Yazarlar:
Nevzat Konar
,
İraz Haspolat Kaya
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.83156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Yayınlar
SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Şirin Oba
,
Ömer Said Toker
,
Haniyeh Rasouli Pirouzian
,
İbrahim Palabıyık
,
Nevzat Konar
,
Nevzat Artık
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20055
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
1
ATIF
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
βv TOHUMLAMA TEKNİĞİNİN ALTERNATİF PRE-KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ OLARAK SİNBİYOTİK SÜTLÜ ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ömer Said Toker
, Haniyeh Rasouli Pirouzian,
Nevzat Konar
, Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18020
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1614
5
ATIF
0
FAVORİ
1614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat