Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Muhammet Arıcı
Prof. Dr.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
22
TR Dizin Atıf
45
5
Yayın
7
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
45
TR Dizin Atıf
0000-0003-4126-200X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
PEYNİR KÜFÜ OLARAK PENICILLIUM ROQUEFORTI’NİN TAKSONOMİSİ, MORFOLOJİK, GENETİK VE METABOLİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Ebrar Kırtıl
,
Banu Metin
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20091
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2614
0
FAVORİ
2614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekşi Hamur Fermentasyonu ile Üretilmiş Kek Hamurunun Laktik Asit Bakterileri Çeşitliliği
Yazarlar:
Merve Kahraman
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.732009
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1595
0
FAVORİ
1595
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çözücülerle Propolis Ekstraksiyonunun Toplam Fenolik İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antimikrobiyal Aktivite Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667272
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12088
0
FAVORİ
12088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rheological behaviour and yield characterization of gum from local isolates: Xanthomonas hortorum pv. pelargonii and Xanthomonas axonopodis pv. begonia
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Demet Apaydın
,
Tuncay Gümüş
,
Mustafa Mirik
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.4.5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
939
0
FAVORİ
939
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Akrilamid; Toksisitesi, Azaltma Teknikleri ve Analiz Yöntemleri
Yazarlar: Banu Akgün,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
MANAS Journal of Engineering
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
PEYNİR KÜFÜ OLARAK PENICILLIUM ROQUEFORTI’NİN TAKSONOMİSİ, MORFOLOJİK, GENETİK VE METABOLİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Ebrar Kırtıl
,
Banu Metin
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20091
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2614
1
ATIF
0
FAVORİ
2614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çözücülerle Propolis Ekstraksiyonunun Toplam Fenolik İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antimikrobiyal Aktivite Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667272
ATIF
20
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12088
20
ATIF
0
FAVORİ
12088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rheological behaviour and yield characterization of gum from local isolates: Xanthomonas hortorum pv. pelargonii and Xanthomonas axonopodis pv. begonia
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Demet Apaydın
,
Tuncay Gümüş
,
Mustafa Mirik
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.4.5
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
939
1
ATIF
0
FAVORİ
939
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat