Zeynep Bakkaloğlu profil resmi
Zeynep Bakkaloğlu Yrd. Doç. ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 23 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
5 Hakemlik
23 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Mutfak Kültürü Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 764

0

1

764

0

1

372

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 274

0

1

274

Yayınlar

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 274

1

274

1

372

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 764

1

764

0

851

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2651

0

2651

0

11159

Yayınlar

3

0

851

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2651

2

0

2651

18

0

11159

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.