Zeynep Bakkaloğlu profil resmi
Zeynep Bakkaloğlu Dr. Öğr. Üyesi ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 27 TR Dizin Atıf 7
6 Yayın
5 Hakemlik
27 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Gastronomi Mutfak Kültürü Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri

Kurum

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1191

0

1

1191

0

1

691

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 883

0

1

883

Yayınlar

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 883

1

883

1

691

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1191

1

1191

0

1415

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3331

0

3331

0

12072

Yayınlar

Edible insect consumption and Turkish consumers’ attitudes towards entomophagy
DOI: 10.31015/jaefs.2022.1.21
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1415

5

0

1415

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3331

2

0

3331

20

0

12072

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.