avatar
Mehmet Akif Şen Doç. Dr. SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Yayın 10 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 23
10 Yayın
19 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mutfak Kültürü Aşçılık Yiyecek ve İçecek Türk Mutfağı Yöresel Mutfaklar Geleneksel Yemek Gastronomi Turizmi Mutfak Planlama Gastronomi Toplu Beslenme Sistemleri Catering

Kurum

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Popüler Yayınları

0

2

2842

0

1

1686

Covid-19 Süresince İnsanların Yeme Davranışındaki Değişim
DOI: 10.21547/jss.755139
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1304

2

1

1304

0

1

588

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 907

0

1

907

Yayınlar

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 907

1

907

1

588

0

1576

2

2842

Covid-19 Süresince İnsanların Yeme Davranışındaki Değişim
DOI: 10.21547/jss.755139
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1304

1

1304

1

1686

0

4507

Hazır Yemek Sektöründe Çalışan Gıda Mühendislerinin Sorunları
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.730179
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8661

0

8661

0

2106

Yayınlar

1

0

493

Covid-19 Süresince İnsanların Yeme Davranışındaki Değişim
DOI: 10.21547/jss.755139
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1304

2

1

1304

9

0

4507

Hazır Yemek Sektöründe Çalışan Gıda Mühendislerinin Sorunları
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.730179
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8661

2

0

8661

2

0

2106

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.