avatar
Mehmet Akif Şen Doç. Dr. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 10 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 23
10 Yayın
16 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mutfak Kültürü Aşçılık Yiyecek ve İçecek Türk Mutfağı Yöresel Mutfaklar Geleneksel Yemek Gastronomi Turizmi Mutfak Planlama Gastronomi Toplu Beslenme Sistemleri Catering

Kurum

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

1

1513

Covid-19 Süresince İnsanların Yeme Davranışındaki Değişim
DOI: 10.21547/jss.755139
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1250

2

1

1250

0

1

2423

0

1

442

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 564

0

1

564

Yayınlar

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 564

1

564

1

442

0

1321

1

2423

Covid-19 Süresince İnsanların Yeme Davranışındaki Değişim
DOI: 10.21547/jss.755139
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1250

1

1250

1

1513

0

4423

Hazır Yemek Sektöründe Çalışan Gıda Mühendislerinin Sorunları
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.730179
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8180

0

8180

0

1861

Yayınlar

1

0

429

Covid-19 Süresince İnsanların Yeme Davranışındaki Değişim
DOI: 10.21547/jss.755139
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1250

2

1

1250

9

0

4423

Hazır Yemek Sektöründe Çalışan Gıda Mühendislerinin Sorunları
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.730179
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8180

1

0

8180

2

0

1861

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.