Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Şimşek
Doç. Dr.
Giresun Üniversitesi
Yayın
9
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
12
9
Yayın
13
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
0000-0002-7558-5010
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm Yönetimi
Kurum
Giresun Üniversitesi
Popüler Yayınları
Covıd-19 Sürecinde Paket Yemek Müşteri Şikâyetlerindeki Değişim Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.752003
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
1
ATIF
1
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Covid-19 Süresince İnsanların Yeme Davranışındaki Değişim
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
,
Mehmet Şen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.755139
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1256
2
ATIF
1
FAVORİ
1256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
“Bir Sizden Bir Bizden, Olduk Bir Kile Tuzdan” Giresun Tuz Ekim Festivalinin Kırsal Turizm Çekiciliği Kapsamında Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
0
ATIF
1
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
“Karadeniz’in Çanakkale’si” Harşit Vadisi Savunmasının Hüzün Turizmi Bağlamında İncelenmesi
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1172
0
ATIF
1
FAVORİ
1172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hizmet kalitesi algısının tavsiye davranışına etkisi: Restoran müşterileri üzerine bir araştırma
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
,
Elif Ödemiş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1270266
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
310
0
ATIF
1
FAVORİ
310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Hizmet kalitesi algısının tavsiye davranışına etkisi: Restoran müşterileri üzerine bir araştırma
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
,
Elif Ödemiş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1270266
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
310
1
FAVORİ
310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DOĞU KARADENİZ’DE BALIKÇILIK TURİZMİ OLANAKLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31765/karen.955801
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
944
0
FAVORİ
944
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin koronavirus (covid-19) öncesi ve sonrası beslenme alışkanlıklarındaki değişim üzerine bir araştırma
Yazarlar:
Mehmet Akif Şen
,
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.792317
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
436
0
FAVORİ
436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
“Karadeniz’in Çanakkale’si” Harşit Vadisi Savunmasının Hüzün Turizmi Bağlamında İncelenmesi
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1172
1
FAVORİ
1172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
“Bir Sizden Bir Bizden, Olduk Bir Kile Tuzdan” Giresun Tuz Ekim Festivalinin Kırsal Turizm Çekiciliği Kapsamında Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
1
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Covid-19 Süresince İnsanların Yeme Davranışındaki Değişim
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
,
Mehmet Şen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.755139
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1256
1
FAVORİ
1256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Covıd-19 Sürecinde Paket Yemek Müşteri Şikâyetlerindeki Değişim Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.752003
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
1
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Augmented Product Perception and Attribution Theory in Tourism
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
,
Göknil Nur Koçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1066
0
FAVORİ
1066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Toplu Yemek Tüketicilerinin Yemeğe Yönelik Genel Memnuniyet Düzeylerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Mehmet Akif Şen
,
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.702854
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1906
0
FAVORİ
1906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Tüketicilerin koronavirus (covid-19) öncesi ve sonrası beslenme alışkanlıklarındaki değişim üzerine bir araştırma
Yazarlar:
Mehmet Akif Şen
,
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.792317
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
436
1
ATIF
0
FAVORİ
436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Covid-19 Süresince İnsanların Yeme Davranışındaki Değişim
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
,
Mehmet Şen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.755139
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1256
2
ATIF
1
FAVORİ
1256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Covıd-19 Sürecinde Paket Yemek Müşteri Şikâyetlerindeki Değişim Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.752003
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
1
ATIF
1
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Toplu Yemek Tüketicilerinin Yemeğe Yönelik Genel Memnuniyet Düzeylerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Mehmet Akif Şen
,
Mehmet Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.702854
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1906
2
ATIF
0
FAVORİ
1906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat