Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aslı Aksoy
Dr. Öğr. Üyesi
Haliç Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
5
3
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Kurum
Haliç Üniversitesi
Popüler Yayınları
Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
145
0
ATIF
1
FAVORİ
145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
145
1
FAVORİ
145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda pH Ölçümünün Önemi
Yazarlar:
Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Haliç Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46373/hafebid.978917
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16020
0
FAVORİ
16020
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Endüstrisinde Elektrolize Su Kullanımı
Yazarlar:
Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725282
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2880
0
FAVORİ
2880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Haliç Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
İzlek Akademik Dergi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Gıdalarda pH Ölçümünün Önemi
Yazarlar:
Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Haliç Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46373/hafebid.978917
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16020
4
ATIF
0
FAVORİ
16020
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Endüstrisinde Elektrolize Su Kullanımı
Yazarlar:
Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725282
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2880
1
ATIF
0
FAVORİ
2880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat