Aslı Aksoy profil resmi
Aslı Aksoy Dr. Öğr. Üyesi Haliç Üniversitesi
Yayın 3 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 5
3 Yayın
5 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

Haliç Üniversitesi

Popüler Yayınları

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 145

0

1

145

Yayınlar

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 145

1

145

Gıdalarda pH Ölçümünün Önemi
Yazarlar: Aslı Aksoy
DOI: 10.46373/hafebid.978917
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16020

0

16020

Gıda Endüstrisinde Elektrolize Su Kullanımı
Yazarlar: Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725282
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2880

0

2880

Yayınlar

Gıdalarda pH Ölçümünün Önemi
Yazarlar: Aslı Aksoy
DOI: 10.46373/hafebid.978917
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16020

4

0

16020

Gıda Endüstrisinde Elektrolize Su Kullanımı
Yazarlar: Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725282
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2880

1

0

2880

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.