Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Demet Apaydın
Dr. Öğretim Görevlisi
HİTİT ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
6
3
Yayın
1
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
HİTİT ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
TRAKYA YÖRESİ BALLARININ MİNERAL İÇERİĞİ VE BAZI TİPİK KALİTE PARAMETRELERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Demet Apaydın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22057
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
747
0
FAVORİ
747
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rheological behaviour and yield characterization of gum from local isolates: Xanthomonas hortorum pv. pelargonii and Xanthomonas axonopodis pv. begonia
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Demet Apaydın
,
Tuncay Gümüş
,
Mustafa Mirik
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.4.5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
816
0
FAVORİ
816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karbon Kaynağı Olarak Atık Ekmeklerin Kullanılmasıyla Elde Edilen Ksantan Gamların Teknolojik Özellikleri ve Model Gıda Olarak Pudingteki Performansı
Yazarlar:
Demet Apaydın
,
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Mustafa Mirik
,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.582721
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1316
0
FAVORİ
1316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
TRAKYA YÖRESİ BALLARININ MİNERAL İÇERİĞİ VE BAZI TİPİK KALİTE PARAMETRELERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Demet Apaydın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22057
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
747
2
ATIF
0
FAVORİ
747
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rheological behaviour and yield characterization of gum from local isolates: Xanthomonas hortorum pv. pelargonii and Xanthomonas axonopodis pv. begonia
Yazarlar:
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Demet Apaydın
,
Tuncay Gümüş
,
Mustafa Mirik
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.4.5
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
816
1
ATIF
0
FAVORİ
816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karbon Kaynağı Olarak Atık Ekmeklerin Kullanılmasıyla Elde Edilen Ksantan Gamların Teknolojik Özellikleri ve Model Gıda Olarak Pudingteki Performansı
Yazarlar:
Demet Apaydın
,
Ahmet Şükrü Demirci
,
İbrahim Palabıyık
,
Mustafa Mirik
,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.582721
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1316
3
ATIF
0
FAVORİ
1316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat