avatar
Muhammed Alpgiray ÇELİK Doktora BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Teknolojileri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Yazarlar: Kader ÇETİN, Arzu AKPINAR BAYİZİT, Ertürk BEKAR, Muhammed Alpgiray ÇELİK , Özüm ÖZOĞLU , Nalan ÇIRAK
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 185

0

185

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.