Özüm ÖZOĞLU Arş. Gör. Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 5 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 2
5 Yayın
3 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Endüstriyel Biyoteknoloji Mühendislik Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Yazarlar: Kader ÇETİN, Arzu AKPINAR BAYİZİT, Ertürk BEKAR, Muhammed Alpgiray ÇELİK , Özüm ÖZOĞLU , Nalan ÇIRAK
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 67

0

FAVORİ

67

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

733

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm ÖZOĞLU , Evrim Güneş ALTUNTAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 934

0

FAVORİ

934

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

6746

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

2

ATIF

0

FAVORİ

733

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.