avatar
Özüm Özoğlu Dr. Arş. Gör. Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 8 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 8
8 Yayın
9 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi Endüstriyel Biyoteknoloji Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

485

0

214

0

115

Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Yazarlar: Kader Çetin, Arzu Akpınar Bayizit, Ertürk Bekar, Muhammed Alpgiray Çelik , Özüm Özoğlu , Nalan Çırak
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 569

0

569

0

1622

Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm Özoğlu , Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1362

0

1362

0

8027

Yayınlar

2

0

1622

Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm Özoğlu , Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1362

3

0

1362

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.