Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özüm Özoğlu
Arş. Gör.
Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
3
6
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
0000-0003-3600-142X
57226152713
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Endüstriyel Biyoteknoloji
Mühendislik
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
Apiaceae Ailesine Ait Bazı Tıbbı Bitkilerin Antimikrobiyel Aktiviteleri
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Sema Demir
,
Şeyma Kökten Çekirdek
,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1531490
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
25
0
FAVORİ
25
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğal Fermente Gıdalardan İzole Edilen Muhtemel Laktik Asit Bakterilerinin Antimikrobiyal Aktiviteleri ve Laktik Asit Üretim Düzeylerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Mehmet Gumustas
,
Sibel A. Özkan
,
Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.943244
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1284
0
FAVORİ
1284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Yazarlar: Kader Çetin, Arzu Akpınar Bayizit, Ertürk Bekar,
Muhammed Alpgiray Çelik
,
Özüm Özoğlu
, Nalan Çırak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
368
0
FAVORİ
368
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILAN EV YAPIMI YOĞURT ÜRETİMİNİN VE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Rukiye Çolak Şaşmazer
,
Zerrin Erginkaya
,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1124
0
FAVORİ
1124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
, Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1170
0
FAVORİ
1170
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biyosensörler: Gıda ve Sağlık Alanında Laktat Biyosensörleri
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Mehmet Altay Ünal
,
Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turkish Journal of Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7304
0
FAVORİ
7304
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda
Natural and Engineering Sciences
Turkish Journal of Life Sciences
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Cukurova Medical Journal
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
TİCARİ PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILAN EV YAPIMI YOĞURT ÜRETİMİNİN VE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Rukiye Çolak Şaşmazer
,
Zerrin Erginkaya
,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20028
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1124
2
ATIF
0
FAVORİ
1124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
, Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1170
1
ATIF
0
FAVORİ
1170
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat