Özüm ÖZOĞLU Arş. Gör. Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 5 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
5 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Biyoteknoloji Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ
Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm ÖZOĞLU , Evrim Güneş ALTUNTAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.