Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Rukiye Çolak Şaşmazer
Doktora
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0002-1828-1205
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
TİCARİ PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILAN EV YAPIMI YOĞURT ÜRETİMİNİN VE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Rukiye Çolak Şaşmazer
,
Zerrin Erginkaya
,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1103
0
FAVORİ
1103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
TİCARİ PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILAN EV YAPIMI YOĞURT ÜRETİMİNİN VE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Rukiye Çolak Şaşmazer
,
Zerrin Erginkaya
,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20028
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1103
2
ATIF
0
FAVORİ
1103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat