Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kader Çetin
Dr. Öğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Bilimleri
Yağ Teknolojisi
Zeytinyağıı Duyusal Analizler, Enstrümental Analizler, Kimyasal ve Fiziksel Anaslizler
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayınlar
Farklı protein kaynaklarının salamın fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerine etkileri
Yazarlar:
Nalan Çırak
,
Muhammed Alpgiray Çelik
,
Kader Çetin
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Ertürk Bekar
,
Taha Turgut Ünal
,
Senem Kamiloğlu Beştepe
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1514670
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
690
0
FAVORİ
690
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Kurul Üyeliği
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Yayınlar
Farklı protein kaynaklarının salamın fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerine etkileri
Yazarlar:
Nalan Çırak
,
Muhammed Alpgiray Çelik
,
Kader Çetin
,
Arzu Akpınar Bayizit
,
Ertürk Bekar
,
Taha Turgut Ünal
,
Senem Kamiloğlu Beştepe
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1514670
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
690
1
ATIF
0
FAVORİ
690
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI