Perihan Yolcı Ömeroğlu profil resmi
Perihan Yolcı Ömeroğlu Doç. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 8 Hakemlik 22 CrossRef Atıf 10
8 Yayın
22 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

364

0

172

Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2147

0

2147

Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2621

0

2621

0

952

APPLICATION OF NANOTECHNOLOGY IN FOOD PACKAGING
Yazarlar: Merve Gozde Coskun, Omer Utku Copur, Perihan Yolci Omeroglu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1170

0

1170

0

843

Chemical Migration from Plastic Types of Food Contact Materials
Yazarlar: Perihan Yolcı Omeroğlu , Tuğba Özdal, Rüya Bulut
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3951

0

3951

Yayınlar

Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2147

1

0

2147

Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2621

7

0

2621

2

0

952

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.