Perihan Yolcı Ömeroğlu profil resmi
Perihan Yolcı Ömeroğlu Doç. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 27 CrossRef Atıf 15
12 Yayın
27 Hakemlik
15 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

860

0

405

0

1297

0

473

Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2790

0

2790

Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3383

0

3383

0

1339

APPLICATION OF NANOTECHNOLOGY IN FOOD PACKAGING
Yazarlar: Merve Gozde Coskun, Omer Utku Copur, Perihan Yolci Omeroglu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1510

0

1510

0

1089

Chemical Migration from Plastic Types of Food Contact Materials
Yazarlar: Perihan Yolcı Omeroğlu , Tuğba Özdal, Rüya Bulut
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5931

0

5931

Yayınlar

1

0

405

Limonun evde işlenmesi sırasında bazı insektisitlerin kalıntılarının değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2023 , Türkiye Entomoloji Dergisi
DOI: 10.16970/entoted.1336505
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1297

1

0

1297

Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2790

1

0

2790

Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3383

10

0

3383

2

0

1339

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.