Perihan Yolcı Ömeroğlu profil resmi
Perihan Yolcı Ömeroğlu Doç. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 24 CrossRef Atıf 13
10 Yayın
24 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

196

0

370

0

765

0

370

Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2546

0

2546

Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3113

0

3113

0

1184

APPLICATION OF NANOTECHNOLOGY IN FOOD PACKAGING
Yazarlar: Merve Gozde Coskun, Omer Utku Copur, Perihan Yolci Omeroglu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1356

0

1356

0

1012

Chemical Migration from Plastic Types of Food Contact Materials
Yazarlar: Perihan Yolcı Omeroğlu , Tuğba Özdal, Rüya Bulut
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5066

0

5066

Yayınlar

Limonun evde işlenmesi sırasında bazı insektisitlerin kalıntılarının değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2023 , Türkiye Entomoloji Dergisi
DOI: 10.16970/entoted.1336505
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 765

1

0

765

Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2546

1

0

2546

Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç, Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3113

9

0

3113

2

0

1184

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.