Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Doç.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
8
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
10
8
Yayın
22
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayınlar
Limonun evde işlenmesi sırasında bazı insektisitlerin kalıntılarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
Büşra Acoğlu
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türkiye Entomoloji Dergisi
DOI: 10.16970/entoted.1336505
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
364
0
FAVORİ
364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Nitelikteki Yenilebilir Bazı Çiçeklerin Yağ Asidi Profilinin Gaz Kromatografi-Alev İyonizasyon Dedektörü (GC-FID) ile Belirlenmesi
Yazarlar: Ertürk Bekar, Arzu Akpınar Bayizit, Kader Çetin,
Taha Ünal
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
172
0
FAVORİ
172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2147
0
FAVORİ
2147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2621
0
FAVORİ
2621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL ANJELİKA REÇELİNİN TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE, TOPLAM FENOLİK MADDE VE IN VITRO SİNDİRİM MODELİ İLE BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Elif Koç Alibaşoğlu,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19154
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
952
0
FAVORİ
952
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
APPLICATION OF NANOTECHNOLOGY IN FOOD PACKAGING
Yazarlar: Merve Gozde Coskun, Omer Utku Copur,
Perihan Yolci Omeroglu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1170
0
FAVORİ
1170
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Increasing Shelf Life of Fruits and Vegetables with Combined System of Modified Atmosphere Packaging and Edible Films Coating
Yazarlar: Merve Gozde Coskun,
Perihan Yolcı Omeroglu
, Omer Utku Copur
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
843
0
FAVORİ
843
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chemical Migration from Plastic Types of Food Contact Materials
Yazarlar:
Perihan Yolcı Omeroğlu
, Tuğba Özdal, Rüya Bulut
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3951
0
FAVORİ
3951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda
Türkiye Entomoloji Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Aydın Gastronomy
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Türkiye Entomoloji Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Ziraat Mühendisliği
Yayınlar
Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2147
1
ATIF
0
FAVORİ
2147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2621
7
ATIF
0
FAVORİ
2621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL ANJELİKA REÇELİNİN TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE, TOPLAM FENOLİK MADDE VE IN VITRO SİNDİRİM MODELİ İLE BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Elif Koç Alibaşoğlu,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19154
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
952
2
ATIF
0
FAVORİ
952
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat