Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Canan Ece Tamer
Prof. Dr.
BURSA ULUDAG UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
3
5
Yayın
9
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
BURSA ULUDAG UNIVERSITY
Yayınlar
OPTIMIZATION OF VEGETABLE AND FRUIT BASED OATMEAL BAR PRODUCTION WITH RESPONSE SURFACE METHODOLOGY AND MODELLING OF DRYING PROCESS
Yazarlar:
Büşra Acoğlu Çelik
,
Senanur Durgut Malçok
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
,
Canan Ece Tamer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24109
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
289
0
FAVORİ
289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebzelerin İşlenmesinde Ultrases Uygulamaları
Yazarlar: Azime Özkan Karabacak,
Canan Ece Tamer
,
Ömer Utku Çopur
, Melisa Yagcıları
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3265
0
FAVORİ
3265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SAFRAN KULLANILARAK HAZIRLANAN KOMBUCHA İÇECEĞİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Senem Suna
,
Kübra Çiftçi
,
Canan Ece Tamer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19139
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1681
0
FAVORİ
1681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Kurutulan Yeşil Zeytin Katkılı Cipslerin Kurutma Kinetiği ve Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
Yazarlar: Tuğçe Halil,
Canan Ece Tamer
,
Azime Özkan Karabacak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1543
0
FAVORİ
1543
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAYISI PULPU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ YEŞİL KAHVE İÇECEĞİ ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Canan Tamer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18065
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1489
0
FAVORİ
1489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Derim
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Yayınlar
SAFRAN KULLANILARAK HAZIRLANAN KOMBUCHA İÇECEĞİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Senem Suna
,
Kübra Çiftçi
,
Canan Ece Tamer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19139
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1681
1
ATIF
0
FAVORİ
1681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAYISI PULPU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ YEŞİL KAHVE İÇECEĞİ ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Canan Tamer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18065
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1489
2
ATIF
0
FAVORİ
1489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat