Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Azime Özkan Karabacak
Doç. Dr.
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
4
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Assessment of Total Phenolic Compounds, Antioxidant Capacity, β-Carotene Bioaccessibility, HMF Formation, and Color Degradation Kinetics in Pumpkin Pestils
Yazarlar:
Azime Özkan Karabacak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.1302567
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
380
0
FAVORİ
380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİ İLE ÜRETİLEN KARIŞIK SEBZE PESTİLİNİN KURUMA KARAKTERİSTİKLERİ, RENK DEĞİŞİM KİNETİĞİ, MİNERAL MADDE İÇERİĞİ VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Azime Özkan Karabacak
,
Ömer Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20090
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1410
0
FAVORİ
1410
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Kurutulan Yeşil Zeytin Katkılı Cipslerin Kurutma Kinetiği ve Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
Yazarlar: Tuğçe Halil,
Canan Ece Tamer
,
Azime Özkan Karabacak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1329
0
FAVORİ
1329
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Azime ÖZKAN Karabacak
,
Gülşah ÖZCAN Sinir
, Senem Suna
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15073
0
FAVORİ
15073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Mizanpaj Editörü
Hakemlik
Gıda
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Yayınlar
Assessment of Total Phenolic Compounds, Antioxidant Capacity, β-Carotene Bioaccessibility, HMF Formation, and Color Degradation Kinetics in Pumpkin Pestils
Yazarlar:
Azime Özkan Karabacak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.1302567
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
380
2
ATIF
0
FAVORİ
380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİ İLE ÜRETİLEN KARIŞIK SEBZE PESTİLİNİN KURUMA KARAKTERİSTİKLERİ, RENK DEĞİŞİM KİNETİĞİ, MİNERAL MADDE İÇERİĞİ VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Azime Özkan Karabacak
,
Ömer Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20090
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1410
1
ATIF
0
FAVORİ
1410
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat