Gülşah Özcan Sinir profil resmi
Gülşah Özcan Sinir Doç. Dr. ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 3
5 Yayın
9 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri İçecek Kimyası ve İçecek Sensör Bilimi Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

ZİRAAT FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

396

SARIMSAK KOKUSUNUN TAZE VE KURU BİTKİLER İLE SIFT-MS KULLANILARAK DEODORİZASYONU
Yazarlar: Gülşah Özcan Sinir , Sheryl Barrınger
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 572

0

572

0

15159

Yayınlar

SARIMSAK KOKUSUNUN TAZE VE KURU BİTKİLER İLE SIFT-MS KULLANILARAK DEODORİZASYONU
Yazarlar: Gülşah Özcan Sinir , Sheryl Barrınger
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21029
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 572

3

0

572

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.