Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülşah Özcan Sinir
Doç. Dr.
ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
3
5
Yayın
9
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-3954-0058
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
İçecek Kimyası ve İçecek Sensör Bilimi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayınlar
KOMBU ÇAYI ÜRETİMİNDE MUŞMULA (MESPILUS GERMANICA L.) KULLANIMININ ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE BİYOERİŞİLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Elif Yıldız
,
Gülşah Özcan Sinir
, Didem Peren Aykas,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
396
0
FAVORİ
396
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SARIMSAK KOKUSUNUN TAZE VE KURU BİTKİLER İLE SIFT-MS KULLANILARAK DEODORİZASYONU
Yazarlar:
Gülşah Özcan Sinir
, Sheryl Barrınger
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
572
0
FAVORİ
572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖNIŞLEMLERIN VE VAKUM KURUTMA YÖNTEMININ ENGINAR (CYNARA CARDUNCULUS VAR. SCOLYMUS L.) DILIMLERINDE KURUTMA KARAKTERISTIKLERI, TOPLAM FENOLIK MADDE IÇERIĞI VE ANTIOKSIDAN KAPASITE ÜZERINE ETKISI
Yazarlar:
Kübra Şahin
,
Gülşah Özcan Sinir
,
Feride Durmuş
,
Ömer Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19158
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
546
0
FAVORİ
546
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Physicochemical Properties and Antioxidant Capacity of Artichoke (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Jam Produced from Different Cultivars
Yazarlar:
Feride Durmuş
,
Gülşah Özcan Sinir
,
Kubra Gizem Şahin
,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.621277
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
798
0
FAVORİ
798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Azime ÖZKAN Karabacak
,
Gülşah ÖZCAN Sinir
, Senem Suna
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15159
0
FAVORİ
15159
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
SARIMSAK KOKUSUNUN TAZE VE KURU BİTKİLER İLE SIFT-MS KULLANILARAK DEODORİZASYONU
Yazarlar:
Gülşah Özcan Sinir
, Sheryl Barrınger
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21029
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
572
3
ATIF
0
FAVORİ
572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖNIŞLEMLERIN VE VAKUM KURUTMA YÖNTEMININ ENGINAR (CYNARA CARDUNCULUS VAR. SCOLYMUS L.) DILIMLERINDE KURUTMA KARAKTERISTIKLERI, TOPLAM FENOLIK MADDE IÇERIĞI VE ANTIOKSIDAN KAPASITE ÜZERINE ETKISI
Yazarlar:
Kübra Şahin
,
Gülşah Özcan Sinir
,
Feride Durmuş
,
Ömer Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19158
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
546
1
ATIF
0
FAVORİ
546
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Physicochemical Properties and Antioxidant Capacity of Artichoke (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Jam Produced from Different Cultivars
Yazarlar:
Feride Durmuş
,
Gülşah Özcan Sinir
,
Kubra Gizem Şahin
,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.621277
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
798
1
ATIF
0
FAVORİ
798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat