avatar
Ozan Gürbüz Prof. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 16 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 29 TR Dizin Atıf 2
16 Yayın
1 Hakemlik
29 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

288

Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 251

0

251

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6122

0

6122

0

122

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1388

0

1388

0

5848

GELENEKSEL İÇECEĞİMİZ HARDALİYENİN FENOLİK BİLEŞENLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fatma Faikoğlu, Hakan Yavaş, Ozan Gürbüz , Nilgün İstek
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 294

0

294

TÜRKİYE’DE YETİŞEN YABAN MERSİNİ MEYVESİNİN FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Semanur Yıldız , Hakan Yavaş, Ozan Gürbüz , Nurcan Değirmencioğlu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 728

0

728

Gıdalarda Biyojen Amin Oluşumu
Yazarlar: Ozan Gürbüz , Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1316

0

1316

Şarabın Kalp ve Damar Hastalıklarına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3584

0

3584

Hazır Tarhana Çorbaları Üzerinde Bir Araştırma
Yazarlar: Duygu Göçmen, Ozan Gürbüz , İsmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 912

0

912

Taze Zeytin Mikroflorasında Bulunan Laktik Asit Bakterilerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mihriban Korukluoğlu, Ozan Gürbüz , İsmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2002 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000000720
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 625

0

625

Şarapta Biyojen Aminler
Yayın Bilgisi: 2002 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1264

0

1264

Tarhana Üretiminde Farklı Uygulamaların Ürün Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Ö. Utku Çopur, Duygu Göçmen, Canan Ece Tamer, Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2001 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1075

0

1075

Yayınlar

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1388

3

0

1388

23

0

2004

3

0

5848

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.