avatar
Ozan Gürbüz Prof. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 17 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 33 TR Dizin Atıf 16
17 Yayın
1 Hakemlik
33 CrossRef Atıf
16 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

148

0

414

Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 381

0

381

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7982

0

7982

0

168

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1595

0

1595

0

6230

GELENEKSEL İÇECEĞİMİZ HARDALİYENİN FENOLİK BİLEŞENLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fatma Faikoğlu, Hakan Yavaş, Ozan Gürbüz , Nilgün İstek
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 387

0

387

TÜRKİYE’DE YETİŞEN YABAN MERSİNİ MEYVESİNİN FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Semanur Yıldız , Hakan Yavaş, Ozan Gürbüz , Nurcan Değirmencioğlu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1168

0

1168

Gıdalarda Biyojen Amin Oluşumu
Yazarlar: Ozan Gürbüz , Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1386

0

1386

Şarabın Kalp ve Damar Hastalıklarına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5216

0

5216

Hazır Tarhana Çorbaları Üzerinde Bir Araştırma
Yazarlar: Duygu Göçmen, Ozan Gürbüz , İsmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 999

0

999

Taze Zeytin Mikroflorasında Bulunan Laktik Asit Bakterilerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mihriban Korukluoğlu, Ozan Gürbüz , İsmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2002 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000000720
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 679

0

679

Şarapta Biyojen Aminler
Yayın Bilgisi: 2002 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1366

0

1366

Tarhana Üretiminde Farklı Uygulamaların Ürün Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Ö. Utku Çopur, Duygu Göçmen, Canan Ece Tamer, Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2001 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1160

0

1160

Yayınlar

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7982

1

0

7982

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1595

3

0

1595

26

0

2274

3

0

6230

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.