Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ozan Gürbüz
Ozan Gürbüz
Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
16
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
28
TR Dizin Atıf
13
16
Yayın
1
Hakemlik
28
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
0000-0001-7871-1628
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayınlar
KOMBU ÇAYI ÜRETİMİNDE MUŞMULA (MESPILUS GERMANICA L.) KULLANIMININ ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE BİYOERİŞİLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Elif Yıldız
,
Gülşah Özcan Sinir
, Didem Peren Aykas,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar,
Elif Yıldız
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
215
0
FAVORİ
215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
Yazarlar:
Ceren Filiz
,
Elif Yıldız
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5334
0
FAVORİ
5334
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bioactive potential of medlar (Mespilus germanica L.) leaves in terms of ABTS and DPPH antioxidant capacity assays
Yazarlar:
Elif Yıldız
, Aycan Yiğit Çınar,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
106
0
FAVORİ
106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu,
Elif Yıldız
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1309
0
FAVORİ
1309
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Candida boidinii’nin Farklı Suşlarının Deltamethrini Parçalama Potansiyellerinin İn-vitro Koşullarda Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşegül Kumral
,
Nabi Alper Kumral
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
452
0
FAVORİ
452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İki Lactobacillus plantarum (Orla-Jensen, 1919) (Lactobacillales: Lactobacillaceae) suşunun chlorpyrifos ve deltamethrini parçalama potansiyelleri
Yazarlar:
Ayşegül Kumral
,
Nabi Alper Kumral
,
Ozan Gurbuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türkiye Entomoloji Dergisi
DOI: 10.16970/entoted.625156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1890
0
FAVORİ
1890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Nurcan Değirmencioğlu
,
Elif Yıldız
,
Yasemin Şahan
,
Metin Güldaş
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613567
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5684
0
FAVORİ
5684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL İÇECEĞİMİZ HARDALİYENİN FENOLİK BİLEŞENLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fatma Faikoğlu, Hakan Yavaş,
Ozan Gürbüz
, Nilgün İstek
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE YETİŞEN YABAN MERSİNİ MEYVESİNİN FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Semanur Yıldız
, Hakan Yavaş,
Ozan Gürbüz
, Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
593
0
FAVORİ
593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Biyojen Amin Oluşumu
Yazarlar:
Ozan Gürbüz
, Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1283
0
FAVORİ
1283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarabın Kalp ve Damar Hastalıklarına Etkisi
Yazarlar:
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2936
0
FAVORİ
2936
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hazır Tarhana Çorbaları Üzerinde Bir Araştırma
Yazarlar: Duygu Göçmen,
Ozan Gürbüz
, İsmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
895
0
FAVORİ
895
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze Zeytin Mikroflorasında Bulunan Laktik Asit Bakterilerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mihriban Korukluoğlu,
Ozan Gürbüz
, İsmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2002 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000000720
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
592
0
FAVORİ
592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarapta Biyojen Aminler
Yazarlar:
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2002 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1219
0
FAVORİ
1219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhana Üretiminde Farklı Uygulamaların Ürün Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Ö. Utku Çopur, Duygu Göçmen, Canan Ece Tamer,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2001 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1048
0
FAVORİ
1048
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food Health and Technology Innovations
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
Journal of Agricultural Sciences
Türkiye Entomoloji Dergisi
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu,
Elif Yıldız
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1309
3
ATIF
0
FAVORİ
1309
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İki Lactobacillus plantarum (Orla-Jensen, 1919) (Lactobacillales: Lactobacillaceae) suşunun chlorpyrifos ve deltamethrini parçalama potansiyelleri
Yazarlar:
Ayşegül Kumral
,
Nabi Alper Kumral
,
Ozan Gurbuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türkiye Entomoloji Dergisi
DOI: 10.16970/entoted.625156
ATIF
22
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1890
22
ATIF
0
FAVORİ
1890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Nurcan Değirmencioğlu
,
Elif Yıldız
,
Yasemin Şahan
,
Metin Güldaş
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613567
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5684
3
ATIF
0
FAVORİ
5684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat